Hyundai dižpārdoklis tiek pie modernāka izskata un satura

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Hyundai

Atjaunotais Hyundai Tucson savu pasaules pirmizrādi piedzīvoja 28. martā New York International Auto Show laikā. Interesants fakts - kopš 2015. gada Tucson ir Hyundai visvairāk pārdotais modelis Eiropā.

Jaunākajā paaudzē tas ticis pie modernāka izskata, LED pamatlukturiem, uzlabotas dzinēju paletes un jaunākajām drošības un komforta tehnoloģijām. Runājot par dzinējiem, piedāvājumā būs trīs dīzeļi un divi benzīnnieki. Jaudīgākais no tiem būs 2,0 litru dīzelis ar 186 ZS jaudu. Šo dzinēju būs iespējams komplektēt ar 6 pakāpju manuālo vai 8 pakāpju automātisko ātrumkārbu, un tikai ar pilnpiedziņu.

1,6 litru dīzelim būs 115 un 133 ZS versijas, savukārt benzīna motoru cienītājiem būs iespēja izvēlēties starp 1,6 litru atmosfērisko motoru ar 132 ZS un turbo dzinēju ar 177 ZS. Šiem motoriem atkarībā no specifikācijas pieejama pilnpiedziņa vai priekšpiedziņa un sešu pakāpju manuālā vai septiņu pakāpju divu sajūgu automātiskā pārnesumkārba 7DCT.

Spītējot tam, ka Tucson ir izstrādāts un radīts Eiropā, savu pirmizrādi tas piedzīvoja ASV un eiropiešiem oficiāli tiks prezentēts tikai pēc dažām nedēļām. Pārdošanā Tucson varētu nonākt šīs vasaras sākumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu