Volkswagen pārtrauc Touareg pārdošanu Amerikā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Volkswagen vairs netirgos ASV savu lielo apvidnieku Touareg. Pēc izdevuma Motor Trend informācijas, šis modelis zīmolam vairs nav nepieciešams jeb, citiem vārdiem sakot - aktuāls, jo pārdošanā ir divi citi apvidnieki. Tie ir Tiguan un Atlas.

Touareg 2004.gadā ieguva labākā krosovera titulu Motor Trend vērtējumā. Tas tika slavēts par tā gaitas īpašībām, kas pielīdzināmas vieglajam auto, un veiktspēju apvidū, raksta Motor.ru.

Tomēr vēlāk modelis kļuva dārgāks, faktiski kļuva par premium automobili un vairs nespēja konkurēt ar plašām autobraucēju masām domātajiem transportldzekļiem.

Šobrīd 2017. modeļu gada Touareg ASV maksā 50 tūkstošus dolāru. Abi pārējie krosoveri ir krietni vien lētāki. Piemēram, Tiguan, kas pieejams tikai ar septiņām sēdvietām un citviet pazīstams kā Tiguan Allspace, pie ASV dīleriem maksā ap 25 tūkstošiem dolāri. Atlas, kam arī ir septiņas sēdvietas, ir par 5 tūkstošiem dārgāks.

Var piebilst, ka 2017.gada pirmajā pusē ASV pārdots apmēram pusotrs tūkstotis Touareg, kamēr Tiguan realizēts vairāk nekā 20 tūkstošos eksemplāru. Tāpēc arī gaidāms, ka no 2018.gada modeļu klāsta Touareg pazudīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu