Rīgā atklāts atjaunotais Volvo autocentrs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nedēļas nogalē Rīgā, Skanstes ielā 33, svinīgā pasākumā tika atklāts atjaunotais Volvo autocentrs, kurš tapis atbilstoši jaunajam Volvo Retail Experience standartam.

Atjaunotais Volvo autosalons ir veidots atbilstoši kompānijas standartiem, un tā kopējā platība ir gandrīz 700 m2. Pārmaiņas ir skārušas ne tikai autosalona ārējo izskatu, bet arī servisa darbu. Drīzumā Volvo automašīnu īpašniekiem būs iespēja uzrunāt savu servisa meistaru tieši un bez starpniekiem.

Tāpat autocentrā būs pieejamas vairākas specializētās zonas: klientu atpūtas zona, kas vizuāli būs nodalīta no pārējā autosalona, atsevišķa zona, kurā būs pieejami aksesuāri un Lifestyle produkti, Car Studio, kurā pārskatāmi tiks izvietoti krāsu un salona apdares elementi, un būs iespēja izvēlēties savu nākamā Volvo vizuālo koptēlu.

Lai arī atjaunotajā Volvo autosalonā tirdzniecībā tiks izvietotas tikai jaunas Volvo automašīnas, blakus salonā tuvākajā laikā salonā tiks pārstāvēts arī Volvo Selekt zīmols, piedāvājot iegādāties lietotas Volvo automašīnas ar garantiju.

Atjaunotais Volvo autocentrs tapis nepilna pusotra gada laikā, un investīciju apjoms autosalona atjaunošanā sasniedz 870 000 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu