Pārdošanā izlikts ārkārtīgi rets BMW

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.motorgt.com

Interneta vietnē www.motorgt.com izvietots sludinājums, ka par 930 tūkstošiem ASV dolāru iespējams iegādāties 1981.gada BMW M1 AHG Studie - vienu no desmit uzbūvētajiem M1 ar paplatināto virsbūvi, turklāt unikālu tās krāsojumu.

Automobilis ir ieturēts 1979. - 1980.gada Procars BMW M1 sacīkšu sērijas sporta automobiļa stilā. Piedevām, tam ir AHG Motorsport veikti uzlabojumi - regulējama balstiekārta, 16 collu BBS diski ar dažāda izmēra riepām uz priekšējās un aizmugurējās ass, sporta pārnesumkārba, atšķirīga izplūdes sistēma, kā arī 350 zirgspēki, kamēr standarta M1 jauda bija 277 ZS.

Foto: www.motorgt.com

Šobrīd nopērkamajam M1 2017.gadā tika veikta apjomīga restaurācijas, kuras gaitā tika atjaunota arī mašīnas transmisija un degvielas tvertne.

Bez tā mašīnai ir jauna elektrosistēma, balstiekārtas elementi, ūdens sūknis, kā arī pussliki standarta riepu vietā. Būtiski, ka pēc atjaunošanas ar auto nobrauktas tikai 30 jūdzes jeb 48 km.

Foto: www.motorgt.com
Foto: www.motorgt.com
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu