Saab brauks ar BMW motoriem (19)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BMW

Saab Automobile un BMW AG noslēguši vienošanos par to, ka vācu koncerns zviedru jaunās paaudzes automobiļus palīdzēs apgādāt ar jauniem dzinējiem.

Saskaņā ar vienošanos, sākot ar 2012. gadu, BMW Trolhatanas uzņēmumam piegādās 1,6 litru benzīna turbodzinējus, kurus pēcāk pielāgos atbilstoši Saab specifikai.

Kā vēsta Automotive News Europe, vienošanos abu pušu starpā vakar Trolhatanā parakstīja Saab izpilddirektors Jāns Ake Jonsons, Saab valdes priekšsēdētājs un Spyker saimnieks Viktors Millers, kā arī BMW valdes loceklis un atbildīgais par mārketingu un pārdošanu - Jans Robertsons.

Millers sacīja, ka noslēgtais līgums palīdzēs Saab kļūt par augošu, neatkarīgu un peļņu nesošu uzņēmumu, turklāt nav izslēgti jauni sadarbības virzieni abu ražotāju starpā. Tikmēr Robertsons saka, ka BMW ieguvums no darījuma ir īstenotais mērķis rast jaunus dzinēju noieta kanālus.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu