Jaunais Civic ieinteresē pat VW šefu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Frankfurtes auto šovā, kas norisinājās septembra otrajā pusē, Honda prezentēja sava kompaktklases modeļa Civic modernizēto versiju.

Auto tikuši veikti vispusīgi uzlabojumi, lai gaita būtu labāka, komforts augstāks un tiktu saglabāts klasē plašākais salons un bagāžnieks.

Jaunais Civic no priekšgājēja atšķiras visai nedaudz, vismaz no pirmā acu skatiena, un arī motoru izvēles iespējas nav lielas (1,8 litru benzīnnieks un 2,2 litru dīzelis, kam nākamgad piebiedrosies 1,6 litru CDTi), taču tas tāpat pretendē būt nopietns spēlētājs Eiropas tirgū; galu galā piecu durvju Civic ir radīts tieši Eiropā un tieši eiropiešiem un viņu vēlmēm.

Foto: Ekrānšāviņš

To apzinās arī konkurenti, par ko liecina Eiropas lielākā autobūves koncerna Volkswagen vadības skrupulozā jaunā Civic pētīšana Frankfurtes auto izstādē. Ja tā nebūtu, nez vai VW vadītājs Martins Vinterkorns būtu devies uz Honda stendu, taustījis materiālus, ostījis smaržas Civic salonā un vilcis ārā mērlenti, lai mērītu salona gabarītus. Domājams, ka japāņiem šādi notikumi labi iet pie sirds.

Starp citu, zemāk pievienotajā video sižetā bez modeļa svinīgās atklāšanas un pētnieciskā darba Vinterkorna izpildījumā skatāma arī saruna ar jaunā Civic izstrādātājiem, kas par Honda nozīmīgāko modeli zina visvairāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu