Jaunais CR-V pārdošanā nonāks rudenī

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņiem viņu Honda CR-V tika parādīta jau pērn, savukārt Eiropas specifikācijas automobilis tiks atklāts Ženēvas motoršovā.

Ar izstādes modeli, kura oficiālais statuss ir CR-V prototips, nevis sērijveida modelis, Honda demonstrē dizaina attīstības virzienu, ar kuru potenciālajiem pircējiem jārēķinās. Iespējams, populārā parketnieka ārējā izskatā tiks ieviestas kādas korekcijas, taču tās, domājams, nebūs lielas, un šova auto sniedz labu priekšstatu, kas gaida Hondu pielūdzējus šā gada rudenī, kad sāksies jaunā CR-V tirdzniecība.

Honda CR-V prototips
Honda CR-V prototips Foto: Honda

Īsajā auto aprakstā, kurā pagaidām nav nekādu tehnisko datu, Honda min, ka salīdzinājumā ar līdzšinējo modeli jaunais CR-V ir ar agresīvāku stāju, izteiksmīgāku priekšējās daļas dizainu un virsbūves formām. Uz apvidus braukšanas spējām ārējā dizainā norāda mazliet uzliektais priekšējais bampers, kurš pats ir labāk iekombinēts automobiļa sejā un uzlabo aerodinamiku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu