Mazais Citroen C1 kļuvis par krosoveru (13)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Citroen

Parīzes auto izstādē viens no pašmāju ražotāja Citroen stenda eksponātiem būs supermini modeļa C1 apvidnieciskā versija.

C1 Urban Ride, kas pagaidām gan ir tikai konceptauto, apvieno praktiskumu un komfortu un, protams, izmēru ziņā ir ideāli piemērots pilsētvidei.

Lai arī auto aizvien ir neliels, tā robustais izskats vedina domāt, ka ar C1 Urban Ride varēs izbraukt ne tikai lielpilsētas nelīdzenākās ielas, bet arī sarežģītākus ceļus aiz pilsētas robežām. Vismaz tāda bija Citroen iecere šā konceptauto izstrādes procesā.

C1 Urban Ride ir pilnveidots ne tikai vizuāli, bet arī tehniski, lai vīrišķīgajam izskatam būtu arī tehnisks pamatojums. Automobilim ir par 15 milimetriem pacelta balstiekārta, aizsargelementi zem bamperiem priekšā un aizmugurē, kā arī pret mehāniskiem bojājumiem noturīgāka riteņu arku apdare.

Parīzes izstāde Citroen ir sagatavojuši uzreiz divas C1 Urban Ride versijas - vienu ar atveramu Airscape jumtu un otru klasiska piecu durvju hečbeka formā. Citroen norāda, ka izstādes apmeklētāji varēs piedalīties balsošanā un palīdzēt izlemt, vai šādas C1 modifikācijas laist sērijveida ražošanā kaut kad nākotnē.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu