Ar vērienīgu programmu atklāj 2014.gada motosezonu (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

2014.gada motosezona Latvijas galvaspilsētā oficiāli tiks atklāta sestdien, 26.aprīlī, bet notikumi, kas saistīti ar moto tēmu, t/c «Mols» risināsies līdz pat vasaras vidum, kad kāds no 23 Latvijā populāriem motociklu modeļiem pirmo reizi saņems titulu «Latvijas Gada Motocikls 2014», informēja tirdzniecības centra sabiedrisko attiecību konsultante Ksenija Mirošņika

2014. gada Motosezonas oficiālo atklāšanu ievadīs nu jau tradicionālā Motoklubu asociācijas (MCA) rīkotā preses konference, kas notiks 25.aprīlī, plkst. 12:00 «Molā». Preses konferencē piedalīsies CSDD pārstāvis Jānis Peters, somu motodragreisa zvaigzne Miia-Maria Vepsalainena, MCA un MC «Vējabrāļu Ordenis» prezidents Aivars Freimanis, Latvijas Motosporta federācijas pārstāvji, interneta vortāla Motopower.lv pārstāvis Anrijs Anspoks, pieckārtējais pasaules čempions motokrosā ar blakusvāģiem Kristers Serģis un citi.

«Motosezonas atklāšana motociklistiem nav tikai simbolisks pasākums, tas ir laiks, kad sākam aktīvi braukt ar motocikliem un ir ļoti svarīgi drošas braukšanas priekšnosacījumi. Aukstā laikā riepu sastāvs ir ciets, attiecīgi riepas slīd un braukšana ir nedroša! Apģērbam aukstajā sezonā ir jābūt īpaši piemērotam, tomēr tas nenozīmē, ka siltā laikā var braukt ikdienas apģērbā. Par šiem jautājumiem, kā arī par Latvijas motosporta un Motosezonas 2014 notikumiem Latvijā runāsim preses konferencē,» stāsta MCA pārstāvis Arnis Blodons.

25.aprīlī visas dienas garumā somu sportistes Mīas-Marijas Vepsalainenas unikālais dragreisa motocikls būs apskatāms «Mola» apmeklētājiem. Turpat jau no 22.aprīļa tiks izstādīti arī jaunieviestā konkursa «Latvijas Gada Motocikls 2014» galvenā titula pretendenti.

Jau ziņots, ka 26.aprīlī pie t/c «Mols» laikā no plkst.10:00 līdz 13:00 pulcēsies vairāk nekā 4000 motobraucēju, lai ar svinīgo parādi 13:00 Rīgas ielās atklātu 2014. gada motosezonu. Motociklu parāde pa Krasta ielu Biķernieku kompleksās sporta bāzes virzienā dosies pa maršrutu Lačplēša iela - Brīvības iela - Brīvības gatve - Šmerļa iela - Eizenšteina iela - BKSB «Mežciems».

Pēc parādes Biķernieku kompleksajā sporta bāzē «Mežciems» plkst. 14:30 notiks Vepsalainenas paraugdemonstrējumi.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu