Volkswagen apstiprina septiņvietīgā SUV izlaišanu (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Volkswagen koncerna vadība devusi zaļo gaismu septiņvietīgā apvidnieka izlaišanai. No 2016.gada auto tiks ražots līdzās «pasātam» kompānijas rūpnīcā Čatanūgā, Tenesijas štatā (ASV).

Pēc Volkswagen pārstāvju teiktā, projekta īstenošanā tiks ieguldīti 900 miljoni ASV dolāru, no kuriem 600 miljoni tiks novirzīti Čatanūgas rūpnīcas ražošanas jaudu palielināšanai; cita starpā tā ietvers rūpnīcas teritorijas palielināšanu par 50 000 kvadrātmetru. Piedevām ražotnē paredzēts izveidot ap diviem tūkstošiem jaunu darba vietu.

Vienlaikus Čatanūgā tiks atklāts Nacionālais izstrādes, izpētes un plānošanas centrs, kurā darbosies ap 200 inženieru. Šī Volkswagen nodaļa nodarbosies ar Volkswagen lietotāju atsauksmju ievākšanu un analīzi, bet pēc tam iegūtos datus izmantos esošo un topošo auto uzlabošanā, raksta Motor.ru.

Var atzīmēt, ka Volkswagen plāno kopumā līdz 2018.gadam ASV un Meksikas autobūvē ieguldīt 7 miljardus ASV dolāru. Līdz tam laikam pārdošanas apjomu Amerikas tirgū paredzēts palielināt līdz 800 tūkstošiem vienību gadā.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu