"Neste Latvija" sāk piedāvāt speciāli sporta mašīnām paredzētu degvielu (11)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

SIA "Neste Latvija" ("Neste") aprīļa beigās sākusi tirgot speciāli sporta automašīnām paredzētu degvielu "Futura Green Racing", informēja uzņēmuma mazumtirdzniecības vadītājs Zigismunds Niedra.

Šī degviela ir speciāli izstrādāta degviela sporta automašīnām, tā nesatur svinu, etanolu un sēru. To var izmantot arī jebkurā citā automašīnā, kurai nav norādīts maksimāli pieļaujamais oktānskaitlis.

Kā norāda "Neste", "Futura Green Racing" degviela palielina uzrāvienu un pagarina jaudas līkni, tā sadeg daudz pilnīgāk, tādējādi maksimāli samazinot ietekmi uz apkārtējo vidi.

Degviela tiek ražota Somijā. Tā atbilst Starptautiskās automobiļu federācijas (FIA) prasībām. Pēc Niedras teiktā, "Futura Green Racing" ir iecienīta degviela autosportistu vidū.

Mazumtirdzniecībā šo degvielu varēs iegādāties, maksājot par 1,49 latus par litru. To iespējams nopirkt "Neste" A24 degvielas uzpildes stacijā Rīgā, Ulmaņa gatvē 84. Līdz ar "Futura Green Racing" šajā uzpildes stacijā būs pieejama arī dīzeļdegviela ar sēra saturu līdz desmit miligramiem uz kilogramu.

Kā ziņots, "Neste" peļņa pagājušajā gadā pārsniedza 800 000 latu, bet apgrozījums - 58 miljonus latu. Mazumtirdzniecībā "Neste" A24 degvielas uzpildes stacijās realizēti vairāk nekā 73 miljoni litru degvielas, kas ir par 9% vairāk nekā 2003.gadā.

Latvijā patlaban ir 32 "Neste" automātiskās degvielas uzpildes stacijas, no kurām 20 atrodas Rīgā. Kompānija nodarbojas ar degvielas mazumtirdzniecību, degvielas, sporta degvielas, aviācijas degvielas, eļļu, smērvielu un šķīdinātāju vairumtirdzniecību, kā arī naftas produktu uzglabāšanu, iekraušanu un izkraušanu Rīgas terminālī.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu