SAAB Lielā Ziemas S-Lidotava 2010 (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Brīvkalnu ziemas autotrasē, Rīgas - Liepājas ceļa 21. km, notiks Latvijas SAAB kluba rīkotais ziemas pasākums - "SAAB Lielā Ziemas S-Lidotava 2010".

Galvenā ideja - ziemas pasākums brīvā dabā visiem SAAB mīļiem: gan tiem, kas ir nodomājuši vienkārši ierasties redzēt draugus un paziņas, gan tiem, kas vēlēsies izbraukt trasi un pieslīpēt savu prasmi valdīt auto uz slidenā ceļa. Un, protams, nobeigumā būs sacīkstes - nu kā tad bez tām. Esam paredzējuši veikt līdz 3 braucieniem ar laika kontroli, jo dalībnieku skaits solās būt liels.

Dienas programma

9:00 pirmo dalībnieku ierašanās trasē
10:45 instruktāža pirms laika kontroles braucieniem
11:00 pirmā brauciena starts ar laika kontroli
17:00 iestājas tumsa un metam mieru

Papildus

- Noteikti kurināsim ugunskuru un priecāsimies, ja kāds bez desiņām un tējas/kafijas paņems līdzi kādu pagali malkas.
- Drošas braukšanas piekritējiem un "plašo sānslīžu" cienītājiem trase tiks dalīta pēc konkrētās dienas vēlmēm un iespējām.
- Sava vēlamā rezultāta izvēle tiesnešiem ir jāpaziņo laikus.
- Braucējus "uz laiku" dalīsim klasēs, kā īsti - to vēl nezinām, apbalvošana gan notiks kādu citu dienu un iekštelpās.
- Gaidām ciemiņus no Igaunijas.

Dalības maksa

SAAB draugiem, kas slidenajā trasē nedosies, bet nodosies desu cepšanai pie ugunskura un sarunām, dalības maksa nav paredzēta.
Kluba biedriem - 3 Ls, pārējiem SAAB dalībniekiem 5 Ls. Dalības maksa ir noteikta katrai trasē stūrējošai personai atsevišķi.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu