Glāstot telefonu, kravas auto vadītājs nogalina četrus cilvēkus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nākamos 10 gadus cietumā nāksies pavadīt kādam poļu kravas auto vadītājam, kurš 10. augustā uztriecās stāvošu auto kolonnai, tā rezultātā nogalinot sievieti un trīs bērnus.

Negadījums un tā cēlonis ir iemūžināts video, ko nupat publiskojusi policija. Video redzams, ka 30 gadus vecais poļu kravas auto vadītājs Tomašs Krokers ir pārāk pievērsies mūzikas bibliotēkas šķirstīšanai savā viedtālrunī un tādēļ nepamana, ka uz autoceļa A34 netālu no Ņūberijas ir satiksmes traucējumi un izveidojusies stāvošu auto rinda, raksta Dailymail.co.uk.

Kad Krokers beidzot noliek telefonu, ir par vēlu reaģēt, un viņš faktiski pilnā ātrumā ietriecas stāvošajos auto. Viņa vadītā kravas auto ātrums sadursmes brīdī bija 80 kilometri stundā.

Traģiskajā incidentā visvairāk cieta Vauxhall Corsa, kurā tobrīd atradās 45 gadus vecā Treisija Houtone, viņas 13 un 11 gadus vecie dēli Ītens un Džošs, kā arī 10 gadus vecā pameita Eimija. Visi četri avārijā gāja bojā, bet Treisijas partneris Dags ar savu dēlu kļuva par negadījuma lieciniekiem, atrodoties citā auto turpat netālu.

Krokers, kurš pats ir viena bērna tēvs, tiesā atzina savu vainu četru cilvēku nonāvēšanā un tagad izcieš desmit gadu cietumsodu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu