Semināri bērniem par interneta drošību

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vēl pēdējā iespēja pieteikt savus bērnus uz Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariāta sadarbībā ar Latvijas Interneta asociāciju Eiropas Kopienas projekta Net-Safe ietvaros augustā rīkotajiem radošajiem semināriem par interneta drošību bērniem un jauniešiem. Semināri notiks visos Latvijas reģionos.

Projekta Net-Safe mērķis ir informēt un izglītot bērnus, jauniešus, skolotājus un vecākus interneta satura drošības jomā – par iespējamiem draudiem internetā.

Vienas dienas semināra programmā (no pulksten 10.00 līdz 16.00) plānotie pasākumi:

par interneta drošību informē Net-Safe projekta pārstāvji un jomas eksperti; jauniešu darbs grupās. Izmantojot datorus un internetu, iespēja izstrādāt dažādus materiālus par interneta drošību; pusdienu pārtraukumā siltas pusdienas visiem semināra dalībniekiem; dienas beigās dalībnieki saņem apliecību par semināra noklausīšanos un dalību radošo darbu izstrādē. Dalība seminārā – bez maksas. Semināros tā rīkotāji garantē bērnu pieskatīšanu un bezmaksas pusdienas!

Semināru norises vieta un laiks Alūksnē – Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijā 9. augustā Madonā – Madonas 1. vidusskolā 10. augustā Valkā – Valkas ģimnāzijā 17. augustā.

Pasākumi Vidzemē notiek ar Vidzemes attīstības aģentūras atbalstu.

Pieteikšanās Alūksnē līdz 6.augustam, Madonā līdz 7 augustam, Valkā līdz 14.augustam pa e-pastu ina.mikelsone@vaa.lv vai tālruņa numuru 26490533.

Diemžēl uz katru semināru dalībnieku skaits ir ierobežots – pierakstīsim rindas kārtībā, tādēļ aicinām pieteikties laikus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu