Policija veiks automašīnu tehnisko apskati uz ceļa (1076)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

No šīs nedēļas policija sadarbībā ar Ceļu satiksmes drošības direkciju turpat uz ceļiem pārbaudīs automašīnu tehnisko stāvokli un, ja atklās kādu satiksmei bīstamu defektu, šai automašīnai būs liegts turpināt ceļu, šodien raksta "Telegraf".

Kā laikrakstam skaidroja Ceļu policijas priekšnieks Edmunds Zivtiņš, pēdējā laikā novērots, ka automašīnu īpašnieki mēģina ietaupīt uz spēkrata uzturēšanas rēķina.

Mašīnas uz ceļiem pārbaudīs, izmantojot pārvietojamo estakādi. Viņš skaidroja: pēc šīs pārbaudes turpmākajā ceļu satiksmē  nevarēs piedalītie automašīnas, kurām atklās satiksmei bīstamus defektus, piemēram, problēmas ar bremzēm, nodilušas riepas utt.

Automašīnai tiks noņems numurs un uz servisu vai mājām to varēs nogādāt  tikai ar evakuatoru. Policijas pārstāvis šo reidu grafiku un vietas neatklāj, solot, ka "tas būs pārsteigums".

Jau vēstīts, ka, ņemot vērā pēdējā laika drūmo statistiku par drošību uz ceļiem un atļautā ātruma ievērošanu, policija rīkosies skarbi - policistiem turpmāk ir atļauta  netrafarētu policijas auto izmantošana un ātruma mērīšana no slēpņiem.

Komentāri (1076)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu