Rīgā, strauji bremzējot autobusam, cietuši tā pasažieri

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā, Uzvaras bulvārī piektdien, automašīnai izraisot avārijas situāciju un autobusam strauji bremzējot, cietuši pieci autobusa pasažieri.

Valsts policijā informēja, ka negadījums noticis Uzvaras bulvārī, kad no Bāriņu ielas puses Slokas ielas virzienā avārijas situāciju izraisījis automašīnas "Opel Astra" vadītājs.

Autobusa vadītājs bijis spiests strauji bremzēt, un tā salonā krītot cieta pieci pasažieri. Visi cietušie no hospitalizācijas gan atteikušies.

Vēl pieci pasažieri cietuši negadījumā Ropažu novada Zaķumuižā, uz ceļa Rīga-Ērgļi braucamās daļas apgāžoties "Ford Galaxy".

Pagājušajā diennaktī kopumā valstī reģistrēti 74 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem17 avārijās cietuši kopumā 24 cilvēki.

Braucot alkohola vai narkotisko vielu reibumā, pieķerts 41 transportlīdzekļa vadītājs, no tiem 26 sēdušies pie velosipēda vai motorollera stūres.

Notikušas arī 63 zādzības, tostarp deviņas no dzīvokļiem.

Jau vēstīts, ka Rīgā piektdien motociklists uz regulējamas gājēju pārejas sabraucis gājēju, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā. Savukārt Saldus novada Pampāļos uz vietējās nozīmes ceļa automašīna "Lada" sadūrās ar pusaudzi velosipēdistu, kurš negaidot no pagalma izbrauca uz ceļa. Avārijā cietis 1996.gadā dzimušais velosipēdists, kurš guvis galvas sasitumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu