Bēgot no policijas, Igaunijā iet bojā motociklists no Latvijas

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Igaunijas dienvidaustrumu pilsētā Tartu gājis bojā motociklists no Latvijas, kurš, bēgot no policijas, zaudēja kontroli pār savu dzelzs rumaku, otrdien informēja Igaunijas Ziemeļu prefektūras policijā.

29 gadus vecais motociklists piektdienas naktī bija ceļā no Jegevas pilsētas uz Tartu, kad policija lūdza viņu apstāties.

"Patruļa deva viņam zīmi apstāties, tas notika Lehtes pagastā, tomēr motociklists nereaģēja. Viņš pabrauca garām policijai, iebrauca slēgtā ceļa posmā Kerknas pagastā, bet, iebraucot Tartu, bīstami palielināja braukšanas ātrumu, manevrēja starp citiem ceļu satiksmes dalībniekiem, tostarp apbraucot arī sabiedrisko kārtību nodrošinošo institūciju darbiniekus, kas mēģināja viņu apturēt," aģentūra BNS noskaidroja policijā.

Pa šoseju motociklists traucās ar ātrumu 180 kilometri stundā.

Plkst.4.35, kad motociklists lielā ātrumā traucās pa Tartu, viņš nenovaldīja spēkratu un izlidoja no ceļa braucamās daļas, ietriecoties metāla nožogojumā. No gūtajām traumām motociklists gāja bojā notikuma vietā.

Igaunijas Ziemeļu prefektūras policija par notikušo ierosinājusi krimināllietu, kuru izmeklē Ziemeļu prokuratūra.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu