Daugavpilī automašīna notriekusi astoņus gadus vecu zēnu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Daugavpilī kāda automašīna notriekusi astoņus gadus vecu zēnu, informēja Valsts policijā.

11.novembra un Viestura ielas krustojumā 1969. gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «VW», notrieca 2006.gadā dzimušu zēnu. Cietušais ar traumām nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Lielās un Kleistu ielas krustojumā sadūrās apvidus automašīna «BMW X5», kuru vadīja 1994.gadā dzimis vīrietis, un automašīna «Audi A6», kuru vadīja 1962.gadā dzimusi sieviete. Cietusī «Audi» vadītāja nogādāta slimnīcā.

Avārijā cieta abu automašīnu pasažieres - 1962., 1994. un 1997. gadā dzimušas sievietes, kuras no hospitalizācijas atteicās.

Savukārt Rīgā, Krasta ielā 1987.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Audi», nobrauca no ceļa un ietriecās apgaismes stabā. Automašīnas vadītājs ar traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 57 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 30 avārijas, kurās cietuši septiņi cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu