Grobiņas novadā automašīna notriec zirgu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: GATIS DIEZIŅŠ / LETA

Vakar Grobiņas novadā vieglā automašīna notrieca zirgu.

(Pievienota 3.rindkopa.)

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka ap plkst. 23 uz autoceļa Grobiņa-Priekule 1959. gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Audi A4 Avant», notrieca uz ceļa braucamās daļas iznākušu zirgu. Notikuma vietā gāja bojā zirgs, bet transportlīdzekļa vadītājs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Ap to pašu laiku netālu noticis vēl viens līdzīgs ceļu satiksmes negadījums, kuru, izskrienot uz ceļa braucamās daļas, izraisījis no tām pašām ganībām izbēdzis zirgs, pastāstīja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga. 1972.gadā dzimis vīrietis pa autoceļu Ezere-Embūte-Grobiņa mācījis 1981.gadā dzimušu vīrieti vadīt automašīnu «VW Golf», kad uz ceļa braucamās daļas pēkšņi izskrējis zirgs. Negadījumā automašīna uzbraukusi dzīvniekam, kurš guvis traumas. Cilvēki šajā sadursmē nav cietuši.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 93 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 37 cilvēki un trīs cilvēki gājuši bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 46 avārijas, kurās cietuši 20 cilvēki un viens cilvēks gājis bojā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu