Satiksmes negadījumos cietuši vairāki velosipēdisti un gājēji

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Satiksmes negadījumos aizvadītās diennakts laikā cietuši vairāki velosipēdisti un gājēji, liecina Valsts policijas apkopotā informācija.

Trešdien plkst.10.07 Rīgā, Čiekurkalna 1.līnijā 14, 1974.gadā dzimis vīrietis vadīja velosipēdu un apgāzās, kā rezultātā tika nogādāts slimnīcā. Savukārt plkst.14.47 Tukumā, Meža ielā 30, 2003.gadā dzimis zēns, vadot velosipēdu, uzbrauca stāvošai automašīnai «BMW 320». Negadījumā cieta velosipēda vadītājs.

Rīgā plkst.17.09 Rušonu ielā 15, 1967.gadā dzimusi sieviete vadīja automašīnu «Lexus» un uzbrauca gājējai - 2006.gadā dzimušai meitenei, kura tika nogādāta slimnīcā. Viļānu novada Kristceļos autoceļa Jēkabpils - Krievijas robeža 69.kilometrā, nenoskaidrotas automašīnas vadītājs uzbrauca velosipēdistam - 1985.gadā dzimušam vīrietim, kurš ģērbies apģērbā ar gaismu atstarojošiem elementiem. Velosipēda vadītājs nogādāts slimnīcā.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola aģentūrai BNS pastāstīja, ka vīrietis pēc sadursmes ticis iesviests grāvī, bet automašīna pametusi notikuma vietu. Par spīti traumām, cietušais pats spējis sazvanīt mediķus, kas ieradušies notikuma vietā un cietušajam konstatējuši kājas un iegurņa kaula lūzumus.

Vēl Rīgā trešdien plkst.15.00 Tērbatas un Martas ielu krustojumā notika sadursme starp motociklu «Honda XRV 750», kuru vadīja 1984.gadā dzimis vīrietis, un automšīnu «Toyota Land Cruiser», kuru vadīja nenoskaidrota persona. Negadījumā cieta motocikla vadītājs.

Kopumā aizvadītās diennakts laikā likumsargi reģistrēja 68 satiksmes negadījumus, kuros cietuši 22 cilvēki. No tiem seši bijuši gājēji vai velosipēdisti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu