Avārijās Latgalē un Vidzemē smagi cietuši vīrieši

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Nenovaldot stūri, avārijās Latgalē un Vidzemē smagi cietuši vīrieši, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Latgalē auto avārijā, iebraucot grāvi, smagi cietis 32 gadus vecs vīrietis, kurš guvis mugurkaula un galvas traumas un šoka stāvoklī nogādāts slimnīcā. Tur viņa stāvoklis stabilizēts. Palīdzība cietušajam sniegta labu laiku pēc avārijas, kad par to ziņojis kāds garāmgājējs.

Vidzemē, vadītājam nenovaldot stūri, auto apmetis kūleņus un avārijā smagas traumas guvis 22 gadus vecs vīrietis. Viņam konstatētas gan vēdera orgānu, gan krūškurvja traumas un rokas lūzums. Avārijā mazāk cietis kāds 24 gadus vecs vīrietis. Viņš ar galvas traumu nogādāts slimnīcā. Šajā gadījumā ir aizdomas, ka vīrieši bija lietojuši alkoholu.

Madonas novada Ļaudonas pagastā autoceļa Madona-Ļaudona-Jēkabpils 7. kilometrā piektdien plkst. 9.36 saskrējā 1932.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna «VW Golf» un 1941.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna «Ford Mondeo». Avārijā cietis «VW Golf» vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā, informēja policijā.

Savukārt Dobeles novada Jaunbērzes pagastā uz Liepāja šosejas plkst.8.05 avarēja 1967.gadā dzimuša sievietes vadītā automašīna «Peugeot». Spēkrats nobrauca no ceļa un apgāzās. Cietusī autovadītāja nogādāta slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 1151 izsaukumu, no kuriem 206 bija saistīti ar dažāda veida traumām un negadījumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu