Avārijās Latvijā cietuši seši cilvēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Latvijā reģistrēti 29 ceļu satiksmes negadījumi, kas ir ievērojami mazāk nekā ikdienā.

Avārijās Latvijā cieta seši cilvēki, tostarp divi gājēji, informēja Valsts policija. Avārijās četri cilvēki cieta Zemgalē, bet pa vienam - Vidzemē un Latgalē.

Pagājušajā diennaktī par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi astoņus autovadītājus: Rīgā aizturēti četri dzērājšoferi, Vidzemē - divi, bet Zemgalē un Kurzemē - pa vienam. Rīgā aizturēti arī divi autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies narkotiku reibumā.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 227 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 120 autovadītāji, Zemgalē - 57, Vidzemē - 29, Kurzemē - 18, bet Latgalē - tikai trīs. Viens autovadītājs Rīgā sodīts arī par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 543 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, un tradicionāli aptuveni puse no tiem noformēti vadītājiem Rīgas reģionā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu