Midltones grūtnieču miers: īsi pirms dzemdībām apmeklēt zoo

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nereti grūtnieces īsi pirms noliktā dzemdību termiņa sāk pārdzīvot emocionālu spriedzi, jo tikšanās ar bēbīti ir jau tik tuvu... Iespējams, tā bija arī Kembridžas hercogienei Keitai Midltonei, kad gaidīja mazo princi Džordžu. Ar otro grūtniecību viss ir daudz mierīgāk, ko pierāda viņas nesenā pastaiga zooloģiskajā dārzā.

Keitai rit jau 40. grūtniecības nedēļa, kas ir tikai normāli, jo arī mazais princis Džordžs piedzima ar nelielu novēlošanos, pēc noliktā laika. Šis fakts absolūti nesatrauc arī Keitu, jo iepriekšējās brīvdienās viņa pavadīja laiku ar ģimeni zooloģiskajā dārzā, raksta telegraph.com.

Kā zina stāstīt zooloģiskā dārza darbinieki, princis Džordžs šeit ir biežs viesis - tiesa, vairāk viņu pavada vecāmāte Karola Midltone. Tāpēc Keitas un Džordža ierašanās bija īsts pārsteigums.

Turklāt - tik īsu brīdi pirms dzemdībām noliktā datuma!

Pagājušajā nedēļā Keita arī manīta iepērkamies Londonas ielās.

«Viņa izskatījās ļoti mierīga un harmoniska,» aculiecinieki izteikušies žurnālam «People». «Patiesībā nevarēja pateikt, ka viņa ir devītajā grūtniecības mēnesī, jo viņa bija augstpapēžu kurpēs. Viņa likās ļoti līdzsvarota un apgarota.»

Midltones otrajam bērniņam pasaulē vajadzēja nākt 23.aprīlī, bet tas joprojām nav noticis.

Vai arī tu pirms dzemdībām saglabāji šādu mieru?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu