Horoskops 2016. gada vasarai

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Daudziem šai vasarai ir lieli plāni, tomēr - kā lai uzzina, kāda šī vasara būs patiesībā un ko tā mums nesīs? Iespējams, vismaz daļēji uz to spēs atbildēt tavs šīs vasaras horoskops!

Auni
Aunu galvenais šīs vasaras uzdevums ir iemācīties izvirzīt pareizus un saviem spēkiem atbilstošus mērķus. Šādi tie iegūs gudrību, iemācīsies labāk paredzēt dažādu notikumu attīstības gaitu un labāk izpratīs savu nākotni. Nevilcinieties izmantot jebkādus līdzekļus, lai cīnītos ar savu apjukumu, koncentrējieties uz labāko un izmantojiet psiholoģisku atbalstu.

Vērši
Vēršu vasaras galvenais mērķis ir tuvināšanās ar tiem mīļiem cilvēkiem. Visi jums dārgie cilvēki šovasar sajutīs jūsu labvēlību. Šis process būs abpusējs, un drīz vien jums sāks veikties arī citās jūsu dzīves sfērās. Uzlabojot savas attiecības ar tuviniekiem, jūs iegūsiet arī drošu pamatu zem kājām.

Dvīņi
Šie trīs vasaras mēneši liks uzziedēt Dvīņu radošajām spējām. Dodiet vaļu savam prātam, nenoslēdzieties sevī un virzieties tikai uz priekšu. Lielisks veids, kā ātrāk sasniegt rezultātu, būs mīļotā cilvēka palīdzība. Neatgrūdiet tos, kas jūs mīl, un tos, kuriem jūs esat dārgi. Šī vasara jums iemācīs arī strādāt komandā.

Vēži
Šajā vasarā jūs iemācīsieties novērtēt savu laiku. Palīdziet tiem, kas jums to lūdz, bet nekādā gadījumā to dēļ neaizmirstiet par saviem plāniem. Ja izšķiedīsiet savu laiku tukšām nodarbēm, tas jums nenesīs nekādu labumu, un vēlāk jūs to varat nožēlot.

Lauvas
Lauvām šī vasara atnesīs dvēseles mieru. Turklāt tā dēļ tām nekas nebūs jādara, tikai jāgaida. Mācieties saskatīt pozitīvo visā, kas notiek jums apkārt. Seciniet, centieties nekāpt uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem, un tad jums šī vasara būs apbrīnojami pozitīva.

Jaunavas
Šī vasara Jaunavām atnesīs pārmaiņas. Turklāt vējš, kas tās atnesīs, pūtīs no dienvidiem, būs silts un labvēlīgs. Jaunavas šovasar var sagaidīt garīga attīstība un visu dzīves pozīciju pārskatīšana. Šie procesi var atvērt jaunas durvis, aizvest uz jauniem ceļiem un dāvāt jaunas emocijas. Iet uz priekšu vai palikt turpat, tas ir jāizlemj Jaunavām pašām.

Svari
Domas mēdz materializēties, un īpaši jau Svaru domas. Un tādēļ Svariem vajadzētu censties domāt pozitīvi. Pašiedvesma un pozitīva domāšana tiešām iedarbojas, jums tikai tas ir vēlreiz jāpierāda.

Skorpioni
Ir laiks iemācīties atšķirt labo no slikto, uzticēties iekšējai balsij, nevis acīm. Iemācieties sajust notiekošo jaunā, augstākā līmenī. Šī vasara var dāvāt lielisku iespēju atbrīvoties no savām iekšējām pretrunām. Centieties saprast, ka ne tikai jūs, bet arī citi cilvēki vērtē pasauli caur savas uztveres prizmu.

Strēlnieki
Strēlniekiem vajadzētu ķerties pie veselības uzlabošanas. Zvaigznes stāsta, ka tieši šī vasara var ienest Strēlnieku veselas miesas pasaulē. Atkarībām un neveselīgiem ieradumiem šovasar pār Strēlniekiem būs vismazākā vara. Un to var izmantot, lai atteiktos no tā, kas traucē jums attīstīties. Šajā vasarā jūs iegūsiet gribasspēku.

Mežāži
Mežāžiem šī vasara kļūs par neticamas stabilitātes laiku. Tas attieksies uz veselību, garastāvokli, mīlestību un finansēm. Izmantojiet situāciju un atpūtieties no dzīves līkločiem. Centieties darīt to, kas ļaus jums atslābināties un aizmirst rūpestus. Šovasar jums paveiksies ar atvaļinājuma plānošanu.

Ūdensvīri
Ūdensvīriem šī vasara kļūs par jaunatklājumu laiku. Tajā būs jaunas pazīšanās, jaunas emocijas un jaunas iespējas. Viss tas kļūs iespējams, ja neatteiksieties no sava sapņa un turpināsiet virzīties uz priekšu. Pastāv ļoti liela iespēja, ka atradīsiet savu mīlestību vai nostiprināsiet jau esošas attiecības.

Zivis
Sagatavojieties satikt jaunu savas dzīves posmu. Visi cilvēki attīstās, mainās paši un maina savas prioritātes. Šajā vasarā jūs vai nu kļūsiet nobriedušāki un pieaugušāki, vai tieši pretēji - iemantosiet bērnišķību. Jūs iegūsiet abos gadījumos, un abi varianti nesīs pozitīvo.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu