Atvēries jauns restorāns «Torero»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šī gada jūnija sākumā Rīgas centrā (Lāčplēša iela 52/54) durvis vēris jauns un omulīgs restorāns ar nosaukumu «Torero». Telpu interjers ir veidots glamūra stilā un tajā pašā laikā ir neparasts neordināro griestu risinājuma dēļ.

Dizaineres Gundega Andersone un Jolanta Saitere, kuras veidoja šo interjeru, iedvesmoja restorāna vadību arī uz šādu nosaukumu, pēc kā tika veikta aptauja vairākiem nosaukumiem, bet galu galā vairums nobalsoja tieši par «Torero». Mēbeles veidojis Gatis Austers.

Foto: Publicitātes foto

Sākot no jūlija sākuma restorāna telpās būs iespējams apskatīt mākslinieces Ilzes Preisas gleznas par Spānijas tematiku.

Restorānā lielākoties var nobaudīt eiropeisku virtuvi, kur ēdiens ir tikpat maigs kā interjers. Tāpat iespējams baudīt dažādas maizes uzkodas, kas ir raksturīgas spāņu virtuvei. Maize tiek cepta uz vietas, kā arī ļoti liela daļa no restorāna piedāvātajiem produktiem, tiek gatavota uz vietas. Interesanti, ka produkcija tiek iegādāta tirgū, tāpēc ēdiens ir vienmēr svaigs un vēl gardāks.

Foto: Publicitātes foto

Ēdienkarte ir sastādīta tā, lai katrs gardēdis pēc savas gaumes varētu atrast tieši to, kas viņam kārojas. Ja jūs esat veģetārietis, šeit atradīsiet sev dažādus un daudzveidīgus ēdienus. Nozīmīgi, ka ēdienkartē ir norādīti alergēni, tāpēc bez problēmām šajā restorānā var atrast sev tieši to maltīti, no kuras jūs jutīsiet gardu baudu un bez bailēm par iespējamo alerģiju uz kādu konkrētu produktu.

Foto: Publicitātes foto

«Torero» darba dienās piedāvā arī dienas piedāvājumu, kur pēc apmeklētāju izvēles var nobaudīt zupu/salātus vai desertu un pamatēdienu par komplekta cenu 6,50 eiro.

Taču, ja «Torero» apmeklēsiet ārpus dienas piedāvājuma laika, cenu amplitūda uz vienu cilvēku ir aptuveni 20 eiro.

Restorāns aktīvi darbojās sociālajos tīklos Facebook un Instagram (torero_restorans), kur tiek publicēti īpašie dienas piedāvājumi un aktīvi tiek sniegtas atbildes uz dažādiem klientu jautājumiem.

Galdiņu rezervācija iespējama pa tālruni: +371 28356243

Foto/Avots: RītaKafija.lv

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu