Džolija publiski par šķiršanos runā pirmo reizi: «Mēs vienmēr būsim ģimene...»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kadrs no video, Reuters/LETA

Pirmo reizi pēc Holivudas zvaigžņu pāra Andželīnas Džolijas un Breda Pita šķiršanās aktrise spējusi par notikušo runāt publiski. «Tas bija ļoti smags laiks,» intervijā BBC par savas privātās dzīves notikumiem ar asarām acīs runā Džolija.

Šobrīd Holivudas aktrise ar bērniem atrodas Kambodžā, kur noris viņas jaunās filmas filmēšana, raksta dailymail.co.uk. BBC intervijas laikā, kad runas nonāk līdz privātajai dzīvei, Džolija kļūst emocionāla un pat izplūst asarās.

«Es nevēlos daudz par to runāt, vien teikt, ka tas bija ļoti grūts laiks un ka mēs bijām un vienmēr būsim ģimene...» intervijā runā aktrise.

Šķiršanās prasība tika iesniegta jau pagājušā gada septembrī, un kopš tā laika Holivudas pāra privātā dzīve tika analizēta detaļās.

«Šobrīd es fokusējos uz saviem bērniem. Mūsu bērniem,» piemetina Andželina Džolija. «Ir jāatrod ceļš un jābūt pārliecinātiem, ka šis viss mūs stiprinās un padarīs tuvākus.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu