Olgas Rajeckas vīrs: Olga ir pirmā lielā un vienīgā mana mīlestība

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Pirms nedēļas Latvijā populārā dziedātāja Olga Rajecka nosvinēja savu pirmo kāzu jubileju, ko pavadīja kopā ar savu mīļoto vīru, skaņu inženieri Ivo Bankavu. Izdevuma «Ieva» intervijā Ivo atzīst, ka šis ir laimīgākais gads viņa mūžā un Olga - viņa pirmā lielā un vienīgā mīlestība.

Skaņu inženiera Ivo Bankava atziņas par laulībām un mīlestību:

  • Esmu nemoderni domājošs cilvēks - man laulības ir ļoti svarīgas. Apņemot sievu, tu pasaki savam cilvēkam un visiem apkārtējiem, ka šo cilvēku mīli, gribi dzīvot ar viņu kopā. Tie cilvēki, kas laulību uzskata par ne tik svarīgu, man šķiet, dzīvo ar moto - paskatīsimies, kā būs, - apprecēties taču varam jebkurā brīdī. Un vairumam gadījumu tas nenotiek. Laulība ir kā paraksts, kas apliecina - tā būs vienmēr.
  • Ir tāds teiciens - ja cilvēkiem nesaskan dejā, nesaskanēs dzīvē. Mums ar Olgu saskan, pat ļoti saskan. Un dejojot to patiešām uzreiz var sajust - vai tev ar šo cilvēku ir kaut kas kopīgs - mijiedarbība, enerģija - vai nav.
  • Cilvēkam uz šīs zemes ir viens vienīgs uzdevums - būt laimīgam. Tāpēc, ja cilvēks, ar ko esi kopā un ko mīli, dara tevi laimīgu, viss kārtībā. Es patiešām esmu pārliecināts, ka beidzot esmu atradis savu īsto, vienīgo mīlestību.
  • Pagājuši gan ir vairāki desmiti gadu, līdz esmu līdz lielajai mīlestībai nonācis, bet tas nekas. Ir daudz cilvēku, kuri vispār to nepiedzīvo, tāpēc labāk vēlāk nekā nekad.
  • Es pat neticēju, ka tāda īstā, lielā mīla ir. Domāju - ja ar cilvēku vari būt kopā, tev viņš patīk, ar to pietiek. Nē, ar to ir par maz! Tāpēc vēlreiz gribu uzsvērt, ka tik laimīgs neesmu bijis nekad. Esmu laimes pārpilns...

Pilnu interviju lasi žurnāla «Ieva» šīs nedēļas numurā.

Ar vīru Ivo labdarības koncerta Bruknas baznīcā.
Ar vīru Ivo labdarības koncerta Bruknas baznīcā. Foto: no personiskā arhīva

Apmēram pirms gada, kad klajā nāca ziņas par dziedātājas Olgas Rajeckas un Ivo Bankava kāzām, viņa bijusī draudzene medijiem pastāstīja lietas, kuras izvērtās par skandālu. Ivo bijusī draudzene Irita Baumane atklāti pastāstīja, ka Olga viņai atņēmusi Ivo un Ivo vairs neliekas ne zinis par bērnu, kurš piedzima neilgi pirms kāzām ar Rajecku.

Bankavs intervijā atklājis, ka publiski tika izskanējusi nepatiesība un viņa viedokli diemžēl neviens prasījis nav: «To, ka mana bijusī draudzene, kurai jau bija divi bērni no iepriekšējām attiecībām, gaida bērnu, uzzināju, kad jau bijām šķīrušies un es dzīvoju kopā ar Olgu. Nevienu brīdi neesmu pametis savu bērnu un joprojām rūpējos par viņu. Paldies Dievam, kad vien vēlos un kad tas ir iespējams, bērns ir pie mums. Edvards, kuram 11.jūlijā palika gadiņš, aug par brašu puisi. Arī ar viņa mammu mums ir normālas attiecības, un arī visas formālās un neformālās lietas esam atrunājuši un izrunājuši.»

Atgādinām, ka dziedātāja Olga Rajecka un Ivo Bankavs salaulājās 2014.gada 31.jūlijā Igates Svētā Jāņa Kristītāja un Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā, Vidrižu pagastā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu