Ko par taviem draugiem var pastāstīt to horoskopa zīme?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Draudzība ir vairāk nekā patīkama kompānija vai līdzīgas intereses. Draudzība ir dziļas un patiesas attiecības, kuras ietver visplašāko emociju klāstu. Draugi ir nepieciešami visiem un ikvienam. Uzzini, ko par taviem draugiem var pastāstīt to horoskopa zīme!

Auni
Kā draugi Auni ir uzticīgi un atsaucīgi. Tie pierod pie cilvēkiem, un tiem ir sāpīgi, kad šie cilvēki no viņu dzīves pazūd. Tie aizstāvēs draugus līdz pēdējam elpas vilcienam. Tomēr tie necentīsies ielīst drauga prātā un nenomocīs to ar jautājumiem, bet dos tam laiku, lai tas pats visu izstāsta. Ar Auniem ir viegli iedzīvoties dažādos piedzīvojumos, jo tie nemēdz sēdēt uz vietas un mūžīgi iekļūst visdažādākajās situācijās.

Vērši
Vērši ir lojāli un uzticami, bet, lai iekļūtu tā draugu lokā, ir pat ļoti jāpacenšas. Vērši nemēdz ielaist savā komforta zonā tādus cilvēkus, kuri nav izturējuši laika un apstākļu pārbaudi. Lai izveidotu un uzturētu draudzīgas attiecības ar Vērsi, ļoti liela nozīme ir diplomātijas mākslai. Vērši nemēdz piedot melus, tie vienkārši pagriezīsies un klusējot aizies, uz visiem laikiem aizmirstot par jūsu eksistenci.
Vēršiem ļoti nozīmīgas ir siltas un atklātas sarunas. Vērši mēdz arī būt nedaudz greizsirdīgi pret draugiem, jo tiem ir svarīgas savstarpējās emocionālās saites.

Dvīņi
Dvīņi izvairās no «problemātiskiem» cilvēkiem, kuri izmanto to ausis un draudzīgumu. Tie mīl savu komforta zonu un reti kad tajā ielaiž jaunus cilvēkus. Dvīņiem ir milzīgs daudzums paziņu, bet maz īstu draugu. Un, ja Dvīnis kādu pielaiž sev pietiekoši tuvu, tad tam vēlāk ir grūti no šā cilvēka uz visiem laikiem atvadīties. Tas pastāvīgi mēģina atrisināt problēmu un atrast veidu, kā konfliktu noregulēt. Dvīnim pieķeršanās cilvēkiem nav tukša skaņa, bet dzīves norma.
Kāda Dvīņiem raksturīga īpatnība strīdu laikā ir to zibenīgā uzliesmošana un tikpat ātrā atdzišana. Pēc strīdiem Dvīņi parasti atdziest divreiz ātrāk nekā citi. Pēc strīda tas arī nebaidīsies pirmais izrādīt iniciatīvu attiecību normalizēšanai.

Vēži
Vēži ir uzticami draugi. Un parasti tie saglabā savus draugus vēl no bērnības. Tie arī necenšas meklēt kaut kādu jaunu aizstājēju pierastām un zināmām lietām. Bieži Vēži ilgus gadus dzīvo atmiņās par kaut kādiem laimīgiem momentiem no to pagātnes. Saviem draugiem Vēži ir kā droša un uzticama akmens siena. Grūtā brīdī tie vienmēr draugus uzklausīs un dos tiem kādu labu padomu vai pat palīdzēs materiāli. Draugi Vēzim nav tukša skaņa, un to dēļ tie ir gatavi gāzt kalnus.

Lauvas
Lauvas vienmēr cenšas būt pirmie, un tāpēc neprasiet no tiem līdzvērtīgas partnerattiecības. Ja esat gatavs Lauvu pastāvīgi lielīt un uzmundrināt, tad tas jums noteikti kļūs par lielisku un uzticamu draugu. Un jūs noteikti paliksiet apmierināts tajā brīdī, kad Lauva vēlēsies jums atdarīt par jūsu pacietību un izrādīto uzticību, jo savā pateicībā Lauvas ir dāsni un visai oriģināli.

Jaunavas
Šīs zīmes pārstāvjiem nav nepieciešami padomdevēji, tās ļoti labi pašas zina, ko vēlas un uz kurieni dodas. Tāpēc uz draugiem tās vairāk raugās kā uz izklaides avotu. Reizēm Jaunavām ir nepieciešams nolaist tvaiku, un kopā ar draugiem tās to paveic pēc pilnas programmas. Reizēm Jaunavām gribas nedaudz kādu pamācīt, un arī šeit lieliski noder drauga ausis. Ja jūs visu to ņemsiet vērā, tad uzturēt draudzīgas attiecības ar Jaunavu nebūs grūti.
Jaunavas mīl patiesus un augstsirdīgus cilvēkus, jo tās attiecībās ļoti novērtē godīgumu. Jaunavām parasti nav daudz draugu, šīs horoskopa zīmes pārstāvji vairāk ir vientuļnieki nekā kompānijas dvēsele. Jaunavu draudzības formula: viens labākais draugs un pāris paziņu.

Svari
Draudzībā Svari ir ļoti aukstasinīgi. Tie jūs nepametīs grūtā brīdī, tomēr negaidiet no tiem arī nepārtrauktu diennakts atbalstu. Grūtā brīdī tie neaizdos jums naudu, bet gan piedāvās jums iespēju pašiem nopelnīt. To padomi vienmēr ir piesardzīgi un saprātīgi. Tie novērtē problēmu asi un pragmatiski. Tie redz problēmas sakni, un tāpēc to rekomendācijas ir ļoti vērtīgas. Vēl kāda pozitīva Svaru īpašība ir to lieliskā humora izjūta, kas ļauj tiem iedzīvoties jebkurā kompānijā. Un tie spēj uzlabot garastāvokli pat vissmagākajā situācijā.

Skorpioni
Skorpioni savus draugus novērtē un ciena. Vārds «draudzība» tiem nozīmē pat ļoti daudz. To klātbūtnē labāk neteikt neko negatīvu par kādu no viņu draugiem, jo Skorpions to tad aizstāvēs līdz pēdējai asins lāsītei. Skorpions reti kad draugiem atklājas līdz galam, tomēr draugi zina par to visu, ko tas par sevi var pastāstīt saviem tuviniekiem, un tas no Skorpiona puses ir augsts uzticības rādītājs. Skorpioni ir labi draugi un jautri sarunu biedri.

Strēlnieki
Šīs zīmes pārstāvji ir vieni no labākajiem draugiem, kādus vien ir iespējams iegūt. Tie neizliksies, bet izdomās reālāko veidu, kā palīdzēt. Strēlnieki vajadzības gadījumā aizdos jums naudu un uzreiz arī izdomās, kā jums nopelnīt, lai varat atdot tiem parādu un vēl nopelnīt paši. Strēlnieki tiecas pie veiksmīgākiem cilvēkiem, tiem patīk attīstīties, kaut arī reizēm tie mīl paslinkot. Strēlniekiem jūs droši varat uzticēties, jo tie gluži vienkārši neprot nodot un pievilt.

Mežāži
Mežāži nespēj būt tie, kas sper pirmo soli, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem. Tie neciena citus cilvēkus un uzskata, ka tie nav pelnījuši to uzmanību. Nu vismaz tik ilgi, kamēr šie cilvēki nepierāda pretējo. Mežāži atzīst tikai tos cilvēkus, kuri tiek atzīti sabiedrībā, vai arī turīgus cilvēkus. Un pie šādiem cilvēkiem tie burtiski līp. Ja jauns cilvēks ir spējis iekarot Mežāža uzmanību, tad Mežāzis tūlīt arī pieprasīs no tā uzmanību pret sevi. Saviem draugiem Mežāži vienmēr tieši teiks, kā tiem vajadzētu dzīvot, ko vajadzētu un ko nevajadzētu darīt, kā arī apbērs tos ar saviem padomiem.
Draudzēties ar Mežāžiem nav vienkārši, strīdoties tie neprot apstāties, tiem vienmēr ir tikai viens pareizais skatījums uz problēmu, un tie vienmēr un ar jebkuriem līdzekļiem panāk to, ko tie grib. Galvenais Mežāžu pluss ir tāds ka tie pret saviem draugiem ir maksimāli godīgi un vienmēr arī draugiem palīdz. Kaut arī ar visai savdabīgām metodēm.

Ūdensvīri
Ūdensvīriem ir daudz paziņu, tie vienmēr ir gatavi visus uzņemt un visiem palīdzēt. Tie vienmēr ir labi pret cilvēkiem, un tieši tāpēc Ūdensvīrus parasti uzskata par patīkamiem cilvēkiem. Ūdensvīri nemīl konfliktus, un tāpēc tie tikai retos gadījumos mēdz savu viedokli aizstāvēt. Tie vienmēr un visā zina mēru, kaut reizē to mēra sajūta ir nedaudz paaugstināta. Ūdensvīriem parasti nemēdz būt tuvu draugu, tomēr tiem ir ļoti daudz vienkāršu paziņu. Ūdensvīrs vienmēr un visur atradīs savējos.

Zivis
Zivīm ir maz draugu, tomēr tie, kas ir, visi ir īsti draugi. Šīs zīmes pārstāvji novērtē godīgumu un uzticību. Zivis nemēdz piedot nodevību, un tāpēc draudzībā un mīlestībā tie ir ļoti prasīgi. Zivis ir gatavas sevi ziedot, ja tas ir nepieciešams to draugam. Zivju galvenā vilšanās ir tāda, ka to draugi tos sāk uzskatīt par vienmēr pieejamiem glābējiem vai uzklausītājiem. Tomēr šis periods nevelkas ilgi, jo Zivis prot tiem izskaidrot, ka tās ir pelnījušas labāku attieksmi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu