Tiešraide: Uģa Kuģa trešā lekcija «No iepazīšanās līdz laulībām»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume šodien, 8. februārī, plkst. 19.00 piedāvā tiešraidē noskatīties noslēdzošo Uģa Kuģa lekciju cikla «No iepazīšanās līdz laulībām» nodarbību par laimīgu attiecību veidošanu.

Uģa Kuģa lekcijas par satikšanos, iepazīšanos un attiecībām tiek papildinātas ar praktiskiem uzdevumiem un padomiem, kas palīdzēs lekcijas apmeklētājiem un tiešraides skatītājiem noskaņoties attiecību veidošanai, atrast dzīvesbiedru un izveidot laimīgu ģimenes dzīvi.



Pasniedzēja, vēdiskās psiholoģijas konsultanta, pavāra un pasaules apceļotāja Uģa Kuģa semināri ieguvuši popularitāti ar vadītāja spēju no vēdiskās psiholoģijas skatpunkta pasniegt aktuālas tēmas par savstarpējām attiecībām.



Lekcijas tiešraide, kā arī pārējās Uģa Kuģa lekciju cikla «No iepazīšanās līdz laulībām» nodarbības skatāmas arī lietotnē LMT Straume un

straume.lmt.lv

.

Straume.lmt.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu