Mātes dienu gaidot: Reiniks un Lūriņa par savām mīļajām mammām

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Māmiņu dienu gaidot, «STV Pirmā!» piedāvā aizkustinošus stāstus «Es lepojos ar savu mammu», un šovakar televīzija aicina uz jaunu tikšanos. Šie stāsti atklāj to, ko, iespējams, tik daudzi jūt pret savām mammām, lai arī ne vienmēr to pauž skaļos vārdos. Šajā reizē mīlestības jūtās pret savām mammām dalīsies mazie - Paula, Luella un Matīss, kā arī dziedātājs, komponists Lauris Reiniks un aktrise Dita Lūriņa. Šie stāsti ir kā dāvana visām Latvijas māmiņām īpašajos svētkos! Nenokavē «Es lepojos ar savu mammu» 2. maijā plkst. 22.00 televīzijā «STV Pirmā!»!

Šoreiz par savu mammu pirmais stāsta mazais Matīss un atzīst, ka viņa mamma vienkārši ir visforšākā, bet Paulas mamma atšķiras no citām ar to, ka viņa cenšas visiem padarīt dzīvi labāku, palīdzēt un vienmēr smaida. Savukārt mazās Luellas mamma viņu vienmēr sabučojot un pasakot kaut ko mīļu.

Un arī šoreiz Latvijā pazīstami cilvēki kameras priekšā runā par savām mammām. Dziedātājs un komponists Lauris Reiniks, stāstot «STV Pirmā» skatītājiem par savu mammu, saka, ka viņa ir ļoti cieņpilna pret citiem cilvēkiem, strādīga un skaista. Kad Laurim Reinikam ir kādas lielas problēmas, tad viņš zina un rēķinās, ka mamma atbrauks kaut nakts vidū, jo tādi gadījumi jau esot bijuši. Kā saka Lauris Reiniks, mammas un bērna attiecības saglabājas visu mūžu.

Savai mammai Lauris Reiniks novēl palikt tādai, kāda viņa ir, ar apziņu, ka visiem jāpalīdz, tomēr neaizmirstot arī sevi, jo reizēm, kā jau visas mammas, arī viņa mamma uztraucas par sīkumiem.

Aktrise Dita Lūriņa atklāj, ka ar savu mammu ir ļoti tuvas, nez vai draudzenes, bet divas sievietes, kas var sarunāties, gan. Māmiņu dienas noskaņās arī Ditai Lūriņai ir kas vēlējams mammai ar televīzijas «STV Pirmā» starpniecību. Viņa novēl neieslīgt kaut kādā sajūtā, atlaist to, kas atlaižams, jo mammā esot tā brīvības elpa, un Dita Lūriņa novēl to sajust vēl vairāk.

«Es lepojos ar savu mammu» šodien, 2. maijā, plkst. 22.00 televīzijā «STV Pirmā!»!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu