Ar kādiem paņēmieniem var savaldzināt Eviju Skulti?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Izrādās, lai pārsteigtu populāro pašmāju aktrisi Eviju Skulti, nav nepieciešamas dārgas dāvanas vai lieli tēriņi. Gluži otrādi - viņas uzmanību var pievērst ar rūpēm, neatlaidību un centību.

Jau rīt aktrise viesosies «STV Pirmā!» gada jubilejas raidījumā «Starp mums runājot», kur, kā jau svētku reizēs pienākas, runās par pārsteigumiem, dāvanām, kā arī dos padomus sevis un citu lutināšanā. Nav noslēpums, ka Evija Skulte pēdējā laikā ir viena no apspriestākajām personībām - gan sava talanta, gan dažādu attiecību peripetiju dēļ. Tāpēc par prieku ikvienam aktrises talanta cienītājam un pielūdzējam viņa raidījumā atklās, ar kādiem paņēmieniem viņu iespējams pārsteigt un savaldzināt.

Evija Skulte ir pārliecināta, ka lieliskas svētku svinības ir iespējamas arī bez pasākuma vadītājiem, nepieciešama vēlme un personīga attieksme. Raidījumā aktrise atklās, ka

īsta bauda un kaifs ir redzēt, ka cilvēks ir pacenties viņas dēļ.

Piemēram, kāds, kurš iepriekš nekad nav gatavojis ēst, uzmeistaro ko īpašu, un ir skaidri redzams, ka ieliktas lielas pūles un centība. Valdzinošā aktrise atklās, ka tādos brīžos vairs nav nozīmes, vai ēdiens labi garšo, - būtiska ir vēlme cita dēļ darīt ko neikdienišķu. «Galvenais ir attieksme!» pārliecināta Evija.

Šomēnes pirmā, īstā un vienīgā televīzija sievietēm «STV Pirmā!» atzīmē gada jubileju, tāpēc līdzās aizraujošai svētku programmai, jauniem šoviem un neaizmirstamām pirmizrādēm arī iecienītais raidījums «Starp mums runājot» būs īpaši krāšņās noskaņās. Skatītājus priecēs ne tikai svinīgs studijas iekārtojums un dalībnieku tērpi, bet arī galvu reibinoši pārsteigumi. Visu raidījumu skaties jau rīt plkst. 21.00 televīzijā «STV Pirmā!». Tajā viesosies arī sievišķības etalons un modes zīmola «Amoralle» radītāja Inese Ozola, rotu mākslinieks Andris Lauders, kā arī aktieris un dziedātājs Varis Vētra. Tāpat Daina Jāņkalne dosies ciemos pie Signes Meirānes, lai noskaidrotu, kā uz svētku galda uzburt īstas svinības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu