4 aktuālas mēbeļu un interjera tendences

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Interjera materiāls, uz kura nepaliek pirkstu nospiedumi, gaismas ķermeņi purpura krāsu gammā, transformējamas mēbeles - šīs un vēl citas 2016. gada interjera, mēbeļu un apgaismojuma jaunākās tendences varēs aplūkot izstādē «Baltic Furniture 2015».

 
Foto: Fendi

«Jā» mierīgiem toņiem virtuves dizainā

Izvēloties jau gatavu virtuves mēbeļu komplektu vai pasūtot to individuāli, ir svarīgi ņemt vērā trīs būtiskas tendences. Pirmkārt, 2016. gadā virtuvju dizainā tiks izmantoti dabīgie materiāli, tādi kā lakots, eļļots vai krāsots masīvkoks un finierējums kombinācijā ar sintētiskiem materiāliem. Otrkārt, modernai virtuves iekārtai būs nevainojama ergonomika un dizainā apvienots ikdienā neierastais, piemēram, lakoniskas formas kombinācijā ar klasiskiem vai retro elementiem. Un, visbeidzot, lai radītu mājīgu vidi, nākamgad

dominēs mierīgie un neitrālie bēšīgie, zilganpelēkie un brūnganie toņi.

Dažādība 2016. gadā paliek tikai formās!

Foto: Fendi
Foto: fenix
 

Joprojām modē - transformējamas mēbeles

2016. gadā vēl arvien aktuālas būs transformējamas mēbeles, kas ir īpaši piemērotas mazu dzīvojamo vai darba telpu īpašniekiem, kuriem katrs kvadrātmetrs ir no svara. Piemēram, dīvāns transformers, kas ar vieglu rokas kustību no dīvāna pārtop par gultu un no gultas - par krēslu. Vai darba galds, kas ne vien sniedz ķermenim komfortu, bet arī veicina kaloriju sadegšanu. Ērti un sportiski vienlaikus!

Foto: medume
 

Plāni un viegli dizaina radiatori

Patīkams jaunums gan klasiska, gan mūsdienīga interjera īpašniekiem būs dizaina paneļradiatori, kas kļuvuši vēl plānāki, vieglāki un ir īsteni dizaina objekti. Piemēram, jaunākie dizaina radiatori ir pieejami dažādās krāsās un uzstādāmi pie sienas gan horizontāli, gan vertikāli.

 

Lampu modē valdīs purpura krāsas un dabīgi materiāli

Domājot par jaunu gaismas ķermeņu iegādi, der atcerēties, ka nākamgad lampu modē būs gaišu, neitrālu toņu saspēle ar spilgtiem krāsu akcentiem. Dizaina gaismas ķermeņos tiks izmantota aktuālā purpura krāsu gamma, pavasarīgi zaļais tonis, kā arī silti dzeltenais. Īpašu šarmu lampām piešķirs dabīgā lina abažūri.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu