Tantra virtuvē – slepena mācība iekāres un baudas iekvēlināšanai ar ēdienu!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tantra dod iespēju apgūt makrokosmosu caur mikrokosmosu. Tā balstās uz dažādām zinātnēm – astronomiju, astroloģiju, numeroloģiju, psiholoģiju, ķīmiju, alķīmiju, ajūrvēdu, matemātiku, ģeometriju un citām. Tā vietā, lai saskaldītu šo zinātņu nianses atsevišķos redzējumos, tantra visu saved kopā, padarot cilvēka spējas par vienotu veselumu, kas ir kā instruments neierobežotās visuma enerģijas izmantošanai.

Katra cilvēka galva ir pasaule pati par sevi, un katrs ķermenis ir mikrokosmoss. Katrs cilvēks sastāv no pieciem pirmelementiem, līdzīgi kā viss apkārt esošais. Pastāv deviņas sākotnējās substances, no kurām veidojas visi materiālie un nemateriālie objekti, - gaiss, ūdens, uguns, zeme, ēters, prāts, saprāts, laiks, telpa. Substances nevar uztvert ar maņu orgāniem, tāpēc ortodoksālās zinātnes tos nespēj atklāt. Tantriskās prakses ļauj cilvēkam apzināti balansēt savu pirmelementu svārstības un iepazīt laimes sajūtu sevī. Šī laime ir iespējama, vienīgi apzināti praktizējot, strādājot ar savu prātu un ķermeni, iegūstot brīvību un kontroli.

Kāda ir ēšanas būtība? Izmantojot to, kas pieejams ārpus mūsu ķermeņa, mēs papildinām to, kā trūkst mūsu ķermenī. Šis process ir enerģijas līmenī, nevis kaloriju līmenī. Ēdiens ir ikdienas svētība un rituāls. Kontrolējot savu mēli, cilvēks iemanto prasmi kontrolēt arī savus dzimumorgānus. Tantras uzdevums ir transformēt attiecības pašam ar sevi un partneri, iznesot tās citā attīstības līmenī.

Kāds ēdiens – tāds prāts.

Kāds prāts – tādas vēlēšanās.

Kādas vēlēšanās – tāda rīcība.

Kāda rīcība – tāds liktenis.

Kā sakombinēt savu ēdienkarti tā, lai maltīte radītu brīnumu – iekvēlinātu seksuālo enerģiju, dotu iedvesmu, pārliecību, drošību, iekāri un izturību?

Kā attīrīt organismu fiziskā un mentālā plānā, lai seksuālā kontakta laikā veidotos brīvās enerģijas plūsma? Kādas elpošanas tehnikas ļauj labāk pārstrādāt ēdienu un kā masēt iekšējos orgānus, lai tie labāk pārstrādātu pārtiku?

Visu par produktiem, kam piemīt afrodīziskas spējas baudas, iekāres un kaisles veicināšanai, dzirdēsiet lekcijā jau 25.novembrī plkst. 19:25, kafejnīcā «Trusis», Dzirnavu ielā 43. Galdiņu rezervācija pa telefonu 29335821

https://www.facebook.com/events/1497339577229710/

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu