Karaliene: Mārklai nāksies apmeklēt «princešu skolu»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Prinča Harija trīsdesmit sešus gadus vecā līgava Megana Mārkla turpina aktīvi gatavoties savai lielajai dienai, kas būs 19. maijā. Viņa jau ir iepazinusies ar visiem sava topošā vīra radiniekiem un tuvākajiem ģimenes draugiem, un nu laiks izpildīt karalienes Elizabetes II vēlmi - sākt mācības «princešu skolā».

Lielbritānijas karaliene ir skaidri norādījusi, ka līdz mazdēla kāzām topošajai sievai Meganai ir jāapgūst karaliskā etiķete, tāpēc princešu skola ir neizbēgama.

Lai gan Meganai ik brīdi apkārt ir daudz padomdevēju no Bekingemas pils, karalienei šķiet, ka nepietiks tikai ar Meganas centību un pašpaļāvību. Kāpēc neizvairīties no neērtām situācijām, ja karaliskā etiķete ir viegli apgūstama? Karaliene esot pat izvēlējusies labākos etiķetes ekspertus, kas darbosies ar Meganu, raksta tabloīds «Star».

Tāpat karaliene esot pieklājīgi norādījusi, ka Meganai jādomā par jaunu garderobi, elegantāku un pieticīgāku - tuvāku tautai. Kā novērojuši masu mediji, Mārkla šo lūgumu jau ir sākusi izpildīt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu