Riana godināta modes balvu ceremonijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Amerikāņu žurnāla «Vogue» galvenā režisore Anna Vintūra pirmdien ASV Modes dizaineru padomes (CFDA) vārdā pasniedza Modes ikonas balvu barbadosiešu dziedātājai Rianai.

Vintūra sacīja, ka Rianas «mērķis ir būt pārdrošai, likt atkārties žokļiem». To apstiprināja zīmola

«Adam Selman» caurspīdīgais ar 200 000 kristāliem rotātais vakartērps,

kas atklāja skatienam dziedātājas krūtis.

Pateicības runā Riana stāstīja par bērnību Barbadosā. «Mode man nebija pieejama,» viņa atceras. «Taču tagad tā man ir kā aizsardzības mehānisms. Ar tērpiem varu kompensēt visus savus trūkumus.»

«Modē pastāv noteikumi, taču tos vajag pārkāpt,» norādīja Riana.

CFDA balvu ceremonijā tika godināti slaveni modes dizaineri. Par labāko sieviešu modes mākslinieku tika atzīts Parīzē dzimušais Žozefs Altuzara, savukārt vīriešu kategorijā triumfēja zīmola «Public School» dizaineri Daoji Čovs un Maksvels Osborns.

Par labākajām aksesuāru dizainerēm tika atzītas dvīņumāsas Mērija Keita un Ešlija Olsenas, kuras pārstāv zīmolu «The Row».

Starptautiskās modes balva tika piešķirta modes nama «Dior» radošajam direktoram Rafam Simonsam, bet CFDA balvu par mūža ieguldījumu saņēma amerikāņu dizainers Toms Fords.

CFDA dibinātāju balvu ieguva bijusī modele un modeļu aģente Betanna Hardisone, kura savulaik iestājās par melnādaino modeļu izmantošanu skatēs. Balvu viņai pasniedza supermodele Naomi Kempbela.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu