Nedēļas horoskops: kādam kūrorts, kādam darba rutīna, bet citam - jauna mīla

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas visām horoskopa zīmēm gaidāms jaunnedēļ - 24.-30. aprīlī.

Auns: Pirmdiena grūta diena, bet ne jau tev! Tu būsi iemīlējies, un nekādas problēmas nespēs tevi ne satraukt, ne nomākt. Arī darba lietas kārtosies veiksmīgi, tieši pateicoties tam, ka nokārtosies tava privātā dzīve. Labs laiks, lai vērstu uz sevi uzmanību, iepatiktos vēlamām personām, gūtu auditorijas atzinību. Paplašināsies paziņu loks. Datumi, kad nebūtu ieteicamas lielas aktivitātes, ir 25. un 27.aprīlis, bet pārējā laikā darbojies pēc sirds patikas.

Vērsis: Nedēļu iesāksi ņiprā garastāvoklī un darbīgā noskaņojumā. Iespējams, jau pirmdien dosies tālākā ceļā. Veiksmīgs laiks biznesa un naudas jautājumu kārtošanai, dažādu kontaktu veidošanai, izņemot 30. datumu. Brīvajā laikā arvien vairāk tieksies pēc atpūtas, gribēsi baudīt dabas klātbūtni, un vislabprātāk kopā ar tuviniekiem. Nedēļas nogalē vari veikt lielākus iepirkumus vai nedaudz patērēt naudu izklaidei, apmeklējot kādu kultūras pasākumu.

Dvīņi: Tu jutīsies kā septītajās debesīs, pateicoties tam, ka veiksmīgi veidosies tava privātā dzīve. Mīlestība un pavasaris darīs savu, būs grūti pretoties dabas instinktiem, un arī nevajag! Faktiski šajā nedēļā ieteicams izmantot atvaļinājuma iespējas, doties uz kādu kūrortu, baudīt sauli, mīļotā cilvēka tuvumu, lai darba problēmas pagaida. Pie kam, ja būsi atpūties, spēsi risināt jebkādus jautājumus daudz vieglāk. Par naudas trūkumu būtu grēks sūdzēties, tērē, cik sirds vēlas!

Vēzis: Pirmdien mājas lietas, tuvinieki var sagādāt galvassāpes, izjaukt darba ritmu. Nav izslēgts, ka tas tālāk negatīvi ietekmēs arī nākamās divas dienas. Centies pārslēgties no privātās dzīves uz darba lietām, jo kopsummā šis ir labs laiks savu ideju realizācijai, karjeras uzlabošanai. Veiksies radošo profesiju pārstāvjiem, sevišķi tiem, kas darbojas modes industrijā. Negaidīti vari atklāt, ka tev piemīt sportisks gars, labprāt nodosies fiziskām aktivitātēm.

Lauva: Sabiedrisks laiks. Būsi pievilcīgs, ģērbsies izsmalcināti un gribot negribot nokļūsi uzmanības centrā. Pirmdien tavā ķešā iebirs naudiņa, prātosi, kā iepriecināt mājiniekus ar kādu dāvaniņu. Līdz pat aprīļa nogalei būsi sevišķi izpalīdzīgs pret gados vecākiem ģimenes locekļiem, tieksies pēc tuvinieku klātbūtnes. Iespējams, kāds pat stāsies oficiālā laulībā, tomēr nav izslēgts, ka vairāk materiālu apsvērumu vadīts. Nedēļas nogalē aktuāli kļūs karjeras jautājumi.

Jaunava: Aktīvi sevi izpaudīsi darbā, tik aktīvi, ka, iespējams, pat nolūkosi kādu kolēģi un izteiksi viņam nepārprotamu priekšlikumu sākt attiecības, mīlas romānu. Daudzkārt uzvedīsies mazliet egoistiski, tomēr šobrīd tā būs vienīgā iespēja, kā izpausties, iekarot savu vietu zem saules un nepalikt ārpus laivas. Sajutīsi sevī mostamies radošu potenciālu, meklēsi iespējas darboties jaunos ampluā. Patiks, ja ģimenes locekļi tevi novērtēs un atzīs, ka bez tavas palīdzības viņi būtu kā bez rokām.

Svari: Priekšplānā izvirzīsies privātās dzīves tēmas, kādam tā būs jauna mīlestība, citam plānots ģimenes pieaugums. Tu bez problēmām iekarosi apkārtējo uzmanību un simpātijas, viegli panāksi sev vēlamo attiecībās ar līdzcilvēkiem. Iespējams, kāda Svaru zīmes pārstāve izšķirsies par laulībām materiālu apsvērumu dēļ. Izdosies nokārtot juridiskus jautājumus, tomēr speciāli sākt tiesas darbus šobrīd nebūtu vēlams. Brīvdienas paies, kontaktējoties ar domubiedriem.

Skorpions: Ne pārāk veiksmīgs periods – šī nav tava zvaigžņu stunda. Sev piemītošo enerģiju labāk tērē sporta zālē. Garastāvoklis lēkās kā dzīvsudraba stabiņš, sevišķi, ja neizdosies noregulēt attiecības ar mīļoto cilvēku. Iespējams, veiksmīgi izveidosies attiecības ar kādu kolēģi, kas rezultātā var novest arī pie laulībām. Savu profesionālo darbību šobrīd pārāk neafišē, labāk pagaidām darbojies aizkulisēs.

Strēlnieks: Nedēļas pirmās divas dienas nav tās labvēlīgākas darba jautājumu kārtošanai. Ieteicams pārlaist šo laiku mājās vai doties kādā neplānotā braucienā. Biežāk nekā parasti šajā nedēļā pieļausi muļķīgas kļūdas, tāpēc centies neko ļoti svarīgu nesaplānot. Kāda cilvēka iespaidots, tu pievērsīsies filozofijai, reliģijai, meklēsi atbildes uz saviem jautājumiem ezoteriskā pasaulē. Romantiskajā plānā gan nevarēsi sūdzēties, sevišķi, ja esi vīriešu kārtas pārstāvis.

Mežāzis: Tavas slepenās mīlas attiecības ar kādu kolēģi beidzot nāks gaismā, jo varbūt būsiet izšķīrušies par labu laulībām. Pārmaiņas privātajā dzīvē ienesīs pozitīvu noti arī darba lietās, uzlabosies materiālā situācija, kas ļaus veikt veiksmīgus iepirkumus. Gribēsi labi izskatīties, tādēļ atlicināsi kādu mazumiņu naudas arī garderobes atjaunošanai. Romantiskām vakariņām piemērots 27.datums, bet ceļojumā vai komandējumā vari doties nākamajā dienā.

Ūdensvīrs: Tava rīcība, kā parasti, būs neprognozējama, patiks šokēt apkārtējos. Nezaudē kontroli pār sevi arī tad, ja gadās vairāk iedzert, un izvairies no riskantām situācijām jebkurā gadījumā. Mājas dzīvē notiekošais var nedaudz bremzēt darba lietas, karjeru. Nav izslēgts, ka nolemsi mainīt dzīves vietu vai partneri. Tāli ceļojumi nav ieteicami, tomēr, ja, apstākļu spiests, dodies komandējumā, esi modrs!

Zivis: Dzīve ritēs strauji, tomēr, pateicoties savai intuīcijai, tu izvairīsies no tās līkločiem. Patiks sevi radoši izpaust, pat ja tava profesija nav ne tuvu saistīta ar mākslu. Lieliski jutīsies tuvinieku lokā vai vienatnē, bet burtiski muksi no cilvēkiem, kuri tev liksies nesimpātiski. Iepirkumi būs nepārdomāti, un tu iztērēsi daudz naudas, tomēr jutīsi gandarījumu par citiem sagādāto prieku. Neļauj tuviniekiem jaukties savā privātajā dzīvē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu