Dubska: Šovasar modē spilgtas krāsas un seksualitāte!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook/personīgais arhīvs

Stiliste un imidža konsultante, arī lektore Žanna Dubska (58), kuras padomos ieklausās ne viena vien sabiedrībā zināma modes dāma, sarunā ar «Vakara Ziņām» atklāj šīs vasaras aktualitātes un padomus, kā tērpties skaisti un tajā pašā laikā arī ērti.

«Šovasar garderobē ir jāievieš apģērbi spēcīgās un enerģiskās krāsās - dzeltenā, spilgti zaļā, koši zilā, rozā vai sarkanā, var būt pat neona toņi. Izvēlies, kādu garšu tu gribi! Īpaši aktuāla ir dzeltenā krāsa. Nedrīkst arī aizmirst melno un balto. Abu šo krāsu salikums var būt strīpainā, pumpainā vai abstraktu rakstu apģērbā. Šo salikumu var izmantot ne tikai apģērbā, bet arī briļļu ietvaros un kurpēs. Neieteiktu gan tērpties, kā uz skolu ejot, ar baltu augšiņu un melnu apakšu.

Nākamā šīs vasaras tendence ir sporta un seksapīla apvienošana. Piemēram, ikdienā var uzvilkt ērtus apavus, pie kuriem pieskaņot seksīgus svārkus. Pie ērtām biksēm var uzvilkt laiviņas.

Spilgta krāsa, enerģija, sportiskais un seksualitāte - tāds sajaukums šajā vasarā ir loti aktuāls.

Un vēl, pelēkā ir lieliska krāsa, tomēr es ieteiktu no tās labāk atturēties. Ja tomēr izlemjat vilkt pelēko, tad kopā ar spilgti dzelteno,» ar šīs sezonas aktualitātēm iepazīstina populārā stiliste. Viņa arī uzsver, ka apģērbam ir svarīgs ne tikai izskats, bet arī komforts.

Vairāk lasi izdevumā «Vakara Ziņas».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu