Viesu stils PUBLIC IMAGE dzimšanas dienā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Fotogrāfi: Artūrs Martinovs un Katerina Korss

Ceturtdien, 14. decembrī, savu pirmo dzimšanas dienu nosvinēja moderna urbānā stila apģērbu veikals PUBLIC MAKES IMAGE. Veikals, kura izveidi iedvesmojis Amsterdamas dzīvesveids, atzīmēja panākumiem pilno gadu kopā ar slavenībām, modes blogeriem un sabiedrības personībām.

Stilīgā ballīte bija veidota streetstyle tematikā – viesi baudīja #BarDepartment pārsteidzošos, garšīgos kokteiļus ar holandiešu liķieriem DeKuyper un itāļu Zonin Prosecco, kā arī gardu streetstyle food – burgerus, aromātiskus frī un citas uzkodas. Pasākuma gaitā viesi piedalījās aizraujošā kvestā, savukārt par muzikālo pavadījumu parūpējās slavenā latviešu repere Zelma Jēgere un grupa VIŅA. Lielu sajūsmu izpelnījās arī gardā dzimšanas dienas kūka no šokolādes.

Viesus īpaši priecēja veikala streetstyle stilā veidotais dizains, kam izteiksmīgu stilīgumu piešķīra neona akcenti un, protams, plašais un daudzveidīgais urbānā stila apģērbu sortiments. Ļoti lielu viesu uzmanību piesaistīja Apvienotās Karalistes zīmols COUCH, kas piedāvā ar rokām apgleznotu vai apdrukātu festivālu un klubu apģērbu ar spilgtiem neona elementiem. Daudzi vēlējās uzlaikot zīmola cepurītes, T-kreklus un citus stilīgos apģērbus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu