Megana un Keita - kā diena pret nakti. Par to mēs viņas mīlam abas!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šī topošajai prinča Viljama līgavai Meganai Mārklai ir liela diena - viņa publiski uzstājas kopā ar karaliskās ģimenes pārstāvjiem un runā par nozīmīgām sociālām tēmām. Megana uz diskusiju bija ieradusies kopā ar topošo vīru princi Hariju un Kembridžas hercogpāri - Keitu un Viljamu. Visvairāk sabiedrību sajūsmināja amerikāņu aktrises līdzās būšana Keitai, kas arī notiek tikai otro reizi pēc Ziemassvētku dievkalpojuma.

Protams, tika vērtētas ne vien abu dāmu runas, bet arī apģērbs. Abas bija izvēlējušās zilas kleitas, taču kleitu modeļi bija kā diena pret nakti. Megana tērpjas ekstravaganti, bet Keita vienmēr izvēlas klasiku.

Mārkla bija redzama satīna Jason Wu zīmola kleitā ar jostiņu, bet Keita - Seraphine brīva griezuma kleitā. Kājās Mārklai bija seksīgas augstpapēžu kurpes no Aquazzura, kamēr Keita izvēlējusies komfortablas ikdienas laiviņas.

Viņas ir tik dažādas, un tāpēc tauta viņas mīl abas!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu