30.novembrī pasaulē atzīmē Starptautisko seksa dienu!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

30.novembrī pasaulē atzīmē Starptautisko seksa dienu. Šim notikumam par godu starptautiskais seksa guru Aleksis Mejs, kurš janvārī Rīgā vadīs nodarbības vīriešiem, ir sniedzis vairākus padomus, kā labāk svinēt šo dienu.

Alekša Meja dzimtajā pilsētā Amsterdamā šajā dienā notiek parādes, uzstāšanās un gājieni. Droša seksa popularizētāji izdala aģitācijas lapiņas un prezervatīvus. Kā noslēguma akords debesīs tiek palaisti piepūsti baloniņi - prezervatīvi. Stāsta arī, ka šajā dienā vissenākās profesijas pārstāves saviem pakalpojumiem piemēro milzīgas atlaides.

Iespējams, Rīgā neviens neriskētu doties parādē par godu Seksa dienai, bet neviens neliegs un nenosodīs par šo svētku atzīmēšanu divatā ar mīļoto cilvēku.

Lai vispasaules Seksa diena kļūst par vēl vienu iemeslu pārsteigt savu otro pusīti. Lūk, Alekša Meja padomi, ko varat izdarīt viens otra labā šajā dienā.

* Parunājiet ar viņu par seksu. Vai tā būtu godīga un atklāta saruna ar vīrieti (sievieti), kuras laikā viņš (viņa) paskaidrotu un parādītu, kā īstenībā viņam (viņai) radīt baudu?

* Izmēģiniet franču skūpsta tehniku. Pareizs franču skūpsts ir īss - 2-3 sekundes.

* Jaunkundzēm nebūs par skādi sarīkot savam partnerim emocionālu uzpurināšanu. Piemēram, nosūtīt uz darbu «karstu» īsziņu, lai viņš īpaši nepacietīgi gaidītu vakaru.

* Nodarbojieties ar ilgo seksu. Priekšspēle, kas īsāka par 40 minūtēm, vairumā gadījumu «neskaitās». Tā ir sievietes uzbudināšanās mehānisma īpatnība. Nav daudz vīriešu, kuri to zina, un vēl mazāks skaits šīs zināšanas lieto.

* Varat spert līdz šim neierastu soli - uzdāvināt rotaļlietu no intīmpreču veikala vai izmēģināt smaržas - feromonus.

Bet pats galvenais - mīliet viens otru! Un apmeklējiet Alekša Meja semināru vīriešiem «Seksuālā meistarība», kas notiks Rīgā, 28.janvārī un 29.janvārī. Detalizēti skat. - www.sexual.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu