«Erots 2018» būs skatāms arī netradicionāls erotiskais teātris

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pārdrošā šovā 16. un 17. februārī uz erotikas festivāla «Erots 2018» skatuves pirmo reizi Latvijā uzstāsies netradicionāls erotiskais teātris «OlifantTakeover», kurā mākslinieki priecēs ar humoristisku un nerātnu aktierspēli, kur galvenajā lomā ir cilvēciskas vājības.

Erotiskā teātra trupai nav robežu – šova laikā viss ir iespējams. Ekstravaganti un pārdroši ar dažādu stilu, aksesuāru, kostīmu un scenogrāfiju tiek pasniegtas dažnedažādas sadzīves un arī ne tik ikdienišķas ainas.

Šovs ir ne tikai prieks ausīm un prātam, bet arī acīm, jo tajā būs redzami eksotiski un neķītri apģērbi, kā arī šķietami neapģērbti augumi – absurds teātris, kabarē, satīra un erotika.

Erotiskā teātra trupa «OlifantTakeover» jau kopš 2009. gada priecē skatītājus dažādās Eiropas valstīs ar savu īpatnējo humoru un pavisam neierasto skatījumu uz dzīvi un mākslu. Šāda teātra spēle ir ekskluzīva un rada sirreālas izjūtas ikvienam, kas skatās teātri. Tas ir jauns veids, kurā tiek apvienots humors, teātra māksla un tērpu dizains. Galvenais, lai skatītāji atbrīvojas un var pasmieties par savām vai sabiedrības tabu tēmām – par kurām visi zina, bet nerunā.

Kā zināms, divu kaislīgu nakšu garumā – 16. un 17. februārī – «Erota 2018» apmeklētāji varēs baudīt pikantu erotisko programmu ar karstasinīgām pornodīvām, valdzinošiem sieviešu un nerātniem vīriešu striptīziem un citiem seksuāli piesātinātiem priekšnesumiem. Paralēli šovprogrammai varēs nolūkot erotisko veļu, dažnedažādas rotaļlietas mīlas izpriecām, seksīgu apakšveļu, masāžas eļļas, filmas u. c.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu