Vai pirms vīrieša ejakulācijas sekrētā var būt spermotozoīdi? Jā!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Vai vīrieši vienmēr precīzi jūt, kad viņi beidz? Kā izskaidrot tos gadījumus, kad, izmantojot pārtrauktā dzimumakta metodi, viņš saka: «Uzticies man, es paspēšu!» - bet sieviete tomēr kļūst grūta?

Žurnālā «Ieva» atbild seksa attiecību eksperte Rita Lasmane:

Domāju, ka vīrieši to jūt itin labi, jā. Ar to paspēšanu gan ir ļoti individuāli - kā nu kuram tas padodas... Bet ko vīrieši (un arī sievietes) parasti neņem vērā vai pat nezina, tā ir preejakulācija, proti, vīrietim uzbudinājumā

jau pirms ejakulācijas izdalās sekrēts, tāds kā lubrikants, un tajā diemžēl vai par laimi arī mēdz būt pa kādam spermatozoīdam.

Kā zināms, pietiek ar vienu aktīvu, veselīgu spermatozoīdu, lai tas nokļūtu līdz mērķim! Tāpēc šī, iespējams, visplašāk lietotā pārtrauktā dzimumakta metode ir visnedrošākā kontracepcijas metode. Tāpat pat vissavaldīgākajam vīrietim reizēm sēklas noplūde var būt ļoti pēkšņa, tāda, ka viņš nespēj to izkontrolēt.

Vairāk viņas atbilžu lasi žurnālā «Ieva»!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu