Ieteikumi matu kopšanai gada visaukstākajā laikā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Mēs varam brīnīties, cik mati kļūst sausi un nepaklausīgi, kad termometra stabiņš noslīd zem 0 °C atzīmes. Ziemas mēnešos mati mēdz zaudēt savu zīdaino tekstūru un nemaz nav gatavi pakļauties mūsu centieniem tos ieveidot. Parasti dzirdam, ka pie visa vainīga ir ne zemā temperatūra ārā, bet sausais un siltais gaiss iekštelpās.

Tā, protams, ir patiesība, taču Schwarzkopf Professional tehnoloģe Katrina Vavilova sniedz piecus ieteikumus, kurus iesaka ņemt vērā, kopjot matus gada aukstākajā sezonā:

  1. Galvenokārt matu veselību ietekmē apkārtējā vide, nepareiza matu kopšana, nepareiza veidošana, nepareiza matu krāsošana, tāpēc īpaši rudens/ziemas sezonā matus nepieciešams barot, izvēloties pareizus matu kopšanas produktus, kas paredzēti matu mitrināšanai un barošanai.

  2. Ikdienā, izmantojot karstos matu veidošanas instrumentus, obligāti ir jālieto matu kopšanas produkti, kas aizsargā pret karstumu, piemēram BB krēms, CC krēms vai divfāžu serums. Ja matus ikdienā taisno, tad obligāti jāizmanto līdzeklis, kas aizsargā pret karstumu, bet pie katras matu žāvēšanas ieteicams izmantot izsmidzināmo spreju ātrai matu žāvēšanai. Lietojot karstos matu instrumentus, ir jābūt piesardzīgiem un jāpievērš uzmanība temperatūrai, kas uzstādīta instrumentiem, jo jau pie

    210 grādu atzīmes mati veidošanas laikā var izkust.
  3. Rudens/ziemas periodā obligāti pēc katras matu mazgāšanas ar šampūnu ir jālieto kondicionieris. Taču vienu reizi nedēļā ir ieteicams matus palutināt ar masku.

  4. Lai matus ikdienā papildus aizsargātu no apkārtējās vides un sala, profesionāļi iesaka

    izmantot veidošanas produktus!
  5. Arī slikta matu ķemme var ietekmēt matu veselību, tāpēc

    izvēlieties matu ķemmes, kas paredzētas profesionāļiem!
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu