Lasītāji testē BIONIKE - kosmētikas testa rezultāti

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mīlestība pret sevi prasa drosmi! Skaistu, koptu ādu var iegūt pat ja tā ir jutīga un alerģiska ! Šobrīd Apotheka aptiekās ir ienācis jauns dermokosmētikas zīmols no Itālijas BIONIKE ! Aicinājām lasītājus testēt BIONIKE dermokosmētikas produktus. Īpaši jutīgas un alerģiskas ādas īpašnieces novērtēja Bionike plašo produktu klāstu, kas atbilst «bez Alergēnu filozofijai»

DEFENCE HYDRA 5 BOOSTER (intensīvi mitrinošais fluīds)
Iepakojums ērts – ar pumpīti. Viegli dozēt. Smarža-patīkama un neuzbāzīga. Konsistence krēmam ir pašķidra un ar nelielu daudzumu sejas ādas noklāšanai pietiek. Nerada smaguma sajūtu un ādā iesūcas ļoti ātri. Par šī krēma plusu var uzskatīt, ka krēms lietojams gan no rīta kā dienas krēms, gan uz nakti (pēc attīrīšanas un tonizēšanas). Piemērots ļoti jutīgai un alerģiskai ādai, kāda man arī ir. Pēc krēma uzklāšanas nav nevienas alerģijas pazīmes (ne pumpas, ne sarkani plankumi, kas rodas no citu krēmu lietošanas). Jau pēc pirmās uzklāšanas reizes manai ādai produkts patika. Tā kā man ir ļoti jutīga un alerģiska āda, tad varu apgalvot, ka šie produkti bija izcili un rezultāts pārsniedz gaidīto. (Egija)

Fluīds ir ļoti ērti lietojams, jau no pirmās uzklāšanas reizes ādai ir ļoti komfortabla sajūta, perfekti mitrina ādu un perfekts kā kosmētikas bāze, pēc krēma klājot pūderi vai tonālo krēmu nekas neveļas. (Dace)

Iepriekš nebiju ievērojusi šo zīmolu, novērtēju labo kvalitāti un efektu. Fluīds viegls, bet iedarbīgs. (Kristīne)

Defence hydra 5 - fluīds. Ja lieto kopā ar DEFENCE EYE laba bāze pirms make-up, pēc uzklāšanas šķiet, ka āda ir saņēmusi visu nepieciešamo. (Ilze)

Fluīds ērti lietojams, neitrāls aromāts, ātri iesūcas ādā, pa cik esmu jūtīgas ādas īpašniece un ikdienā lietoju make up, novērtēju, ka produkts rada patīkamu komforta sajūtu, āda ir labi mitrināta un kalpo kā labs pamats kosmētikai. (Ingūna)

DEFENCE EYE (acu krēms)
Viegla/plāna konsistence, neuzbāzīgs aromāts. Ādai ap acīm nepieciešams pavisam nedaudz produkta, neatstāj taukainu vai lipīgu sajūtu, neiet acīs. Ļoti ērti lietojams, jo iepakojumā nāk klāt speciāli krēma uzklāšanai paredzēts plastmasas kociņš. (Egija)

Acu krēms mazina tumšos lokus ap acīm un izlīdzina smalkas rieviņas, patika lietot gan no rīta, gan vakarā. (Dace)

Izlīdzina sīkas krunciņas un noņem rīta tūsku. (Kristīne)

Acu krēms mitrinošs, pilnīgi neitrāls. (Ilze)

Acu krēms, neitrāls aromāts, viegli klājas iesūcas ādā, piemērots lietošanai gan no rīta gan vakarā, labi iesūcas ādā.( Ingūna)

ESSENTIAL CLEANSING WATER (attīrošs sejas ūdens)

Viegla/plāna konsistence, neitrāls aromāts. Ļoti viegli klājas uz sejas. Perfekti piemērots jutīgai ādai, jo nav nekādu alerģisku reakciju pēc uzklāšanas. Vienīgi īsti nav saprotama produkta lietošana – it kā jāuzklāj uz sejas un ar vati jānotīra atlikums. Bet produkts uzreiz iesūcas ādā un nav vairs ko notīrīt. Tāpēc nav skaidrs, vai seja tiek notīrīta vai nē. (Egija)

Labākais sejas attīrīšanas līdzeklis, kādu esmu lietojusi, perfekti attīra gan acu kosmētiku, gan pūderi, pa cik man ir jūtīga āda, parasti citi līdzekļi rada apsārtumu vai velkošu sajūtu, bet šis tiešām ir brīnumlīdzeklis, āda ir ļoti pamitrināta pēc ādas attīrīšanas. Noteikti ieteiktu ikvienai jūtīgas ādas īpašniecei to izmēģināt. (Dace)

Ļoti patika kosmētikas noņēmējs, noteikti, iesaku izmēģināt katrai dāmai , uz vasaru viegla sajūta, nav taukains, āda mitrināta. (Kristīne)

Ļoti labi noņem make-up un atsvaidzina ādu. Izmantoju gan no rītā gan

vakarā. Āda paliek ļoti maiga un skaista. No šī produkta esmu pilnīgā sajūsmā. (Ilze)

Iepriekš esmu izmēģinājusi daudz un dažādus micerālos ūdeņus, biju jau atradusi savu favorītu, taču šis līdzeklis mani ļoti patīkami pārsteidza un ir ieņēmis absolūtā favorīta statusu manā kosmētikas plauktā, pilnīgi nekairina ādu, perfekti attīra arī noturīgu kosmētiku, tai skaitā ilgnoturīgo tušu, viegli lietojams, jo ir ar pumpīti, pēc ādas attīrīšanas āda ir mitrināta, midzoša, iesaku visiem izmēģināt šo produktu. (Ingūna)

REDENSIFYING NIGHT CREAM (nakts krēms)

Viegla/plāna konsistencear neitrālu aromātu. Uz sejas klājas viegli, iesūcas ātri. Jau pēc pirmās uzklāšanas reizes sapratu, ka šis krēms tiešām piemērots ļoti jutīgai ādai.

Patīkams pārsteigums, ka esmu atradusi vēl vienu sev piemērotu sejas kopšanas produktu līniju. Šos produktus noteikti ir vērts pamēģināt! (Egija)

Iepriekš bija grūti atrast piemērotu nakts krēmu jūtīgai ādai kā man, tāpēc parasti lietoju ierasto krēmu gan no rīta, gan vakarā, savukārt izmēģinot BIONIKE nakts krēmu jau pēc pāris lietošanas reizēm ievēroju šī produkta priekšrocības aktīvs nakts krēms, kas piemērots jūtīgai ādai, no rīta novēroju savas ādas pārvērtības, «krēms nakts laikā bija labi pastrādājis», āda ieguva starojošu izskatu, mazās rieviņas kļuva mazāk redzamas. (Dace)

Nakts krēms dara brīnumus, no rīta pamostoties, āda nav nogurusi, ir tvirta un mirdzoša. (Kristīne)

Krēms patika, pa cik esmu taukainas ādas īpašniece, prasījās nedaudz vieglāka tekstūra siltajam laikam, bet kopumā novērtēju, ka ir piemērots jūtīgai ādai. (Ilze)

Patīkama konsistence, no rīta ir sajūta, ka nakts krēms ir padarījis darbiņu un āda ir pabarota un atjaunota. (Ingūna)

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu