Apskati Viktorijas Bekhemas šiko mājokli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Viktorija un Deivids Bekhemi, viennozīmīgi, ir viens no šikākajiem un elegantākajiem slavenību pāriem pasaulē, kuriem daudzi gribētu līdzināties, nemaz nerunājot par viņu dzīvesveida, tostarp mājokļa iekārtojuma atdarināšanu. Viktorija Bekhema visai bieži mēdz savus fanus palutināt ar fotoattēliem sociālajos tīklos, kur redzams pāra mājoklis. Ieskaties, kā izskatās Deivida un Viktorijas Bekhemu dzīvesvieta.

Mājoklis, kurā šobrīd mitinās Bekhemu pāris un viņu četras atvases, dēli Bruklins, Romeo, Krūzs un meitiņa Hārpera, ir iegādāts par teju 32 miljoniem mārciņu. Londonas villā pāris 2016. gadā esot iztērējis pat 8 miljonus mārciņu remontā vien, kas liecina, ka Bekhemu mājoklis ir īpaši elegants un tā interjerā izmantoti izmeklētākie apdares materiāli, augstākās kvalitātes mēbeles, bet mājas iekārtošanā lūgta slavenu interjera dizaineru palīdzība.

Viktorija vairākkārt intervijās ir atzinusi, ka viņa dievina krēmkrāsu, tāpēc nav pārsteigums, ka tieši šī krāsa dominē Bekhemu mājokļa interjerā. Tāpat pāra mājoklis neizceļas ar īpaši košiem akcentiem - interjers ir veidots monohromatisks, proti, tajā ir izmantoti melnbaltie toņi un, protams krēmkrāsa.

Fancy hat time ?

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Borrowing daddy's hat ❤

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Arī Bekhemu virtuvē ir ieturēts Viktorijas elegantais stils - interjerā manāms melnās krāsas pārsvars un vara krāsas akcenti.

Arī mājas ārpuse ir tikpat šika kā tās interjers - ēkas priekšpusē ir izveidota grandioza ieeja, bet pagalma aizmugurējā daļā atrodas peldbaseins.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu