Šokējoša intervija: Ieva pirmo reizi nomet 5kg piecu dienu laikā!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto no personīgā arhīva, publicēti ar Ievas Āboliņas atļauju.

www.NordenHealth.com

Turpinājumā piedāvājam otro interviju ar notievēšanas programmas dalībniecēm –

Ievu Āboliņu

(25) no Madonas, kurai izdevās nomest piecus kilogramus piecu dienu laikā. Ievai uzdevām tos pašus jautājumus, ko pirmajai programmas dalībniecei Lienei Lībekai (interviju meklē internetā).

Šodien ir piektā diena, kopš esi reģistrējusies notievēšanas programmā. Kā Tev gāja?

Tāda sajūta, kā būtu paveikusi neiespējamo.

Kā tu izdomāji notievēt? Vai esi to darījusi iepriekš?

Līdz universitātei izskatījos ļoti labi. Līdz ar studijām palika mazāk laika rūpēties par sevi. Trešajā kursā piedzima Renārs un loģiski – līdz ar grūtniecību un dzemdībām zaudēju figūru. Kas mani izbrīnija – es mēģināju sportot un mēģināju pareizi ēst, bet divu gadu laikā formu atgūt neizdevās! Mamma stāstija, ka pēc manas piedzimšanas bija tāda pati problēma un slaido vēderu tā arī atpakaļ nedabūja. Es negribēju samierināties, meklēju iespējas. Kādu laiku pat gāju uz svara vērotājām, bet tas vairāk kā konveijers – visām problēmām viens risinājums vienkārši nemēdz būt. Katram jau tie liekā svara cēloņi ir savi.

Ko Tu darīji, lai notievētu?

Internetā atbildēju uz jautājumiem un piereģistrējos tievēšanas programmā. Gribējās mēģināt! Saņēmu norādījumus un centos ievērot – nācās mainīt savā ikdienā lietas, kam agrāk pat nepievērsu uzmanību… Pirmie 5 kg ir nost, mans mērķis ir 7.

Kad plāno to sasniegt?

Vēl divas dienas.

Ko tu ieteiktu citām, kas vēlas nomest kilogramus?

Neskaties uz savu iepriekšējo pieredzi notievēšanā! Sāc kaut ko darīt.

Skaists augums ir tik pat svarīgs kā veselība. Lai būtu skaista un laimīga, šīs lietas ir jāizkopj reizē. Ekstrēmas diētas var iedzīt depresijā un badošanās var atspēlēties dubultā. Svarīgi ir saprast, ka brīnumlīdzekļi neeksistē. Liekais svars neatstāj iespaidu tikai uz izskatu, tas veicina sirds un asinsvadu problēmas. Ziemeļeiropas Veselības Aģentūra piedāvā Tev sastādīt individuālu notievēšanas plānu un atbrīvoties no liekā svara. Pirmajiem 50 interesentiem šodien diētas sastādīšanu apmaksā Ziemeļeiropas veselības aģentūra (pašam jāsedz tikai reģistrācijas maksa 9,99 Ls).

NordenHealth.com.

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu