Vizuālo mākslu žurnāla «Studija» jūnija/jūlija numurs

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Studija»

Iznācis vizuālo mākslu žurnāla Studija jūnija/jūlija numurs.

Dodamies uz Venēciju! Portretos — Mārtiņš Ratniks un Leonards Laganovskis. Intervija ar Latvijas ekspozīcijas kuratori 51. Venēcijas biennālē — Līgu Marcinkeviču. Projektā — Tumsas spuldze, Rozā māja, Šekspīra telefongrāmata, utt. — viss Venēcijai.

Notikumi — Rīgā — Ginta Gabrāna izstāde Uztveres sala; Alise Tīfentāle un Māra Traumane apskata izstādi Jukas; Sergejs Timofejevs par krievu mākslinieku Mihailu Šemjakinu. Londonā — Glezniecības triumfs Saāči galerijā un Jozefa Boisa darbi Teita galerijā. Parīzē — Oresta Silabrieža dzirdētais un redzētais koncertprojekta Eiropas muzikālās pilsētas ietvaros.

Kolekcija — padomju mākslas kolekcionārs Nortons Dodžs. Māra Lāce par nacionālās mākslas kolekcijas pamatiem rubrikā Valsts Mākslas muzejam — 100. Kino — Mārtiņš Slišāns sarunājas ar animācijas filmu veidotāju Vladimiru Leščovu. Opera — Eduarda Liniņa un Oresta Silabrieža dialogs par operu Dzīvais ūdens. Latvijas mākslas notikumu apskats un recenzijas.

Žurnālu iekārtojusi māksliniece Inta Sarkane.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu