Studentiem iespējams stažēties pie deputāta Riharda Pīka

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Student! Tev ir unikāla iespēja stažēties Eiropas Parlamentā pie deputāta Riharda Pīka. Sāc savu karjeru Eiropas politikas centrā — Briselē! Iegūsti jaunu un vērtīgu pieredzi!

http://www.radioswh.lv

Konkursā var piedalīties visu Latvijas augstskolu studenti vecumā līdz 30 gadiem. Konkursa gaitā tiks izvēlēti divi studenti, kuri jūlijā divas nedēļas varēs stažēties deputāta Riharda Pīka birojā Briselē un Strasbūrā (apmaksāta aviobiļete, naktsmītnes izdevumi, dienas nauda). Tiks piešķirtas arī trīs veicināšanas stipendijas studijām, kā arī 30 balvas no Eiropas Parlamenta.

Konkursa dalībniekiem jāpiesakās no 2. līdz 6. februārim, norādot savu vārdu, uzvārdu, vecumu, augstskolu, e-pastu un telefonu. Pretendentiem no 16. līdz 27. februārim būs jāveic praktisks pārbaudījums, kuru tie saņems no Riharda Pīka pa e-pastu. Labākie martā tiks uzaicināti uz interviju ar kompetentu atlases komisiju. Aprīlī notiks uzvarētāju apbalvošana.

Piedalies un uzvari!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu