VIDEO Kad Jānis Skutelis kļūst domīgs: "Esmu nobriedis ilgtermiņa attiecībām!"

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Kas notiek, kad vīrietis kļūst domīgs, jautri pastāstīja humorists un improvizācijas aktieris Jānis Skutelis. Pievienojot palielu devu asprātības, viņš sniedza vairākus attiecību padomus no vīrieša skatupunkta.

"Mani interesē dāmas, kas ir attiecībās. Attiecības ir mana stiprā puse, tāpēc man ir netradicionālas, bet labas idejas. Ja esi noskaņojies dibināt stipras ilgtermiņa attiecības - labākais brīdis, kad to darīt ir tad, kad esi attiecībās.

Kad esi nolēmis iziet uz veikalu iepirkt pārtiku, labāk, ja to dari, kad esi paēdis, vai ne? Citādi atnāc no veikala ar pilniem iepirkumu groziem, bet viss, kas pērkot likās laba ideja,  tagad liekas neēdams un nevajadzīgs. 

Ar pārtiku vēl tā, bet, ja ir tā sajūta no rīta, kad pamosties un skaties, kas blakus tur guļ, - kas tas tāds?!? 

Jaunas attiecības ir ļoti liels risks, bet, ja esi nolēmis riskēt, tev ir jābūt gatavam arī šķirties. Neticat? Apskatieties šķirto laulību statistiku! Ja senāk es skatījos uz potenciālo sievieti un domāju - vai tā ir viņa, ar ko es pavadīšu visu savu mūžu, tad tagad es skatos - vai būs ērti izšķirties. Jo man tā ir noticis daudzas reizes.

Un man kaut kas no dzīves ir jāiemācās, es nevaru būt stulbenis visu savu dzīvi. Ok, divdesmit gados tici pasakām, bet nu man ir jau 41! 

Pirmajā randiņā ar meiteni mēģinu nokavēt pusstundu - vienkārši lai redzētu, kā būs! Ja es atnāku un viņa jau runājas ar citiem cāļiem - tas der, viņa tiks pāri. Ja viņa ir asarās - nē, paldies! Kad sieviete sāk raudāt, man ir viss, es šito nemāku. Man nav vairs instrumentu..." stāsta Jānis Skutelis. 

Skaties asprātīgo lekciju vairāk video: 

Kamēr gaidām iedvesmas forumu "Līdere 2024", "Egoiste" piedāvās divas reizes nedēļā no jauna noklausīties pēdējā foruma lektorus.

Vairāk par 2024. gada forumu "Līdere" lasi šeit.

Seko un iedvesmojies!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu