Pozitīva domāšana drūmā laikā

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No arhīva

Līdz 18. janvārim Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskolā (RPIVA) notiks projekts «Pozitīvās psiholoģijas nedēļa». Projekta laikā RPIVA Psiholoģijas fakultāte rīko lekciju ciklu, kas veltīts jaunai psiholoģijas apakšnozarei - pozitīvā psiholoģija.

Projekta mērķis ir iepazīstināt interesentus vai papildināt to esošās zināšanas par pozitīvo psiholoģiju, kā arī piedāvāt iespēju gūt pieredzi praktiskajās nodarbībās.

Projekts tiks atklāts šā gada 9. janvārī ar Ilonas Bonivellas (Lielbritānija) vieslekciju «Ievads pozitīvajā psiholoģijā: kas ir pozitīvā psiholoģija un kā tā attīstās mūsdienu pasaulē». Lekcija notiks angļu valodā ar tulkojumu latviešu valodā.

Lekciju cikls turpināsies 12. janvārī ar Gunas Svences (Latvija) lekciju - «Pozitīvās psiholoģijas pētījumi Latvijā». Bet 14. janvārī Inga Savicka (Latvija) lasīs lekciju - «Optimālās pieredzes koncepti pozitīvajā psiholoģijā».

15. janvārī interesentiem būs iespēja piedalīties unikālā eksperimentā. Izmantojot psihofizioloģisko mērīšanas aparatūru «Biofīdbeku», projekta dalībnieki varēs noteikt savu spēju atslābināties. Nodarbību vadīs R. Zālīte (meditācija), G. Svence (laimes saistība ar atslābināšanos), V. Perepjolkina («Biofīdbeka» aparatūras prezentācija).

Bet projektu noslēgs 17. – 18. janvārī Ligitas Smildziņas (Latvija) praktiskā nodarbība - «Smiekli un humors pozitīvai pašsajūtai kustībās un reprezentācijā».

«Pozitīvās psiholoģijas nedēļas» norises vieta - RPIVA Imantas 7. līnija 1.

www.rpiva.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu